Írd be, mit keresel:

Egészségbomba saláta szőlővel és magokkal

Az egészséges táplálkozásból elengedhetetlen a saláta, persze akadnak olyanok, akik a zöld leveleket nem igazán kedvelik. Egy kis gyümölccsel és néhány kiegészítővel viszont feldobhatjuk úgy a zöldsalátát, hogy mindenki számára izgalmas és kívánatos legyen.

Cookta - 2016.11.07.
Egészségbomba saláta szőlővel és magokkal

Én most szőlővel gazdagítottam a salátát, de lehet bármilyen szezonális gyümölcsöt használni hozzá, akár aszalt gyümölcsökkel is fokozhatjuk az ízhatást, emellett magok is kerültek bele, valamint chiamag, így valóságos egészségbomba készült pár perc alatt.

Objektum doboz

További salátás receptek >>

Az egészségesebb, tudatosabb életmódhoz kisebb lépésekkel is közelíthetünk, az a lényeg, hogy még ma, MÉG IDÉN elkezdjük >>

Takács Nóra Norie rovata videókkal, szépségápolással itt található >>

Megnézem >>

Megnézem >>
Forrás:
Alexandra.hu

Az egészség és boldogság receptjei:

Jamie Oliver: Minden napra superfood

Jamie Oliver világjelenség – a gasztronómiában és a táplálkozási reformok terén egyaránt. Több mint tizenhat évi televíziós és szakácskönyvírói pályafutása során emberek millióit ösztönözte arra, hogy jó minőségű nyersanyagokból kezdjenek főzni, és friss, ízletes ételeket fogyasszanak. Az általa fenntartott jótékonysági szervezet, a Jamie Oliver Food Foundation és a minden év május 20-án megtartott ételforradalom napja egyaránt azt tűzte ki célul, hogy az ennivalóval kapcsolatos ismeretek terjesztésével világszerte jobbá tegye az emberek életét.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.