Írd be, mit keresel:

Fűszeres forró csoki, a melengető hangulatjavító

A forró csoki nem kakaó, hanem egy fűszeres, melengető finomság, amibe igazi csokoládé kerül, és ha igazán jót akarunk magunknak, akkor melegítő hatású fűszerekkel gazdagítjuk. És még a karácsonyi hangulatot is meghozza!

Cookta - 2016.11.24.
Fűszeres forró csoki, a melengető hangulatjavító

Senki ne dőljön be a készen kapható poroknak, a forró csokihoz semmi más nem kell, csak tej, csokoládé – és szerintem némi fűszer is, ami illatossá, aromássá, még melengetőbbé teszi. Ha cukor helyett mézzel készítjük, valamint magas kakaótartalmú étcsokoládét használunk hozzá, sokkal jobbat teszünk magunknak, mintha cukorral és tejcsokival készítenénk. 

Objektum doboz

A fűszereket bátran variálhatjuk, nekem nagyon bejön a csoki egy kis narancshéjjal megbolondítva, illetve a melegítő hatását fokozhatjuk a hőfok mellett egy kis csilivel… Tej helyett készíthető mandulatejjel, gabonatejjel, úgy is mennyei, ráadásul egy desszertet is kiválthatunk vele!

Az egészségesebb, tudatosabb életmódhoz kisebb lépésekkel is közelíthetünk, ráadásul nem feltétlenül jár lemondással, de az a lényeg, hogy még ma, MÉG IDÉN elkezdjük >>

Takács Nóra Norie rovata videókkal, szépségápolással itt található >>

Megnézem >>

Megnézem >>
Forrás:
Alexandra.hu

Ez is érdekelhet: Jól enni, jól lenni

Útmutató életmódváltáshoz – 200 ötlet, tipp, recept

Aki megelégelte rendszertelen és rossz étkezési szokásait, jobb közérzetre vágyik vagy szeretne egészségesebben táplálkozni, annak nagyon hasznos és fontos lehet ez a kiadvány.

E könyv 200 ötlettel és tippel segít az életmódváltásban. Információkkal és tanácsokkal elvezet
– a tudatos vásárláshoz,
– a helyes táplálkozáshoz,
– a tervszerű főzéshez és háztartásvezetéshez,
– a hatékony és jó közérzetet biztosító testmozgáshoz,
– a tápanyag-kalkulátorok használatával a táplálékallergiában vagy más krónikus betegségben szenvedők életének könnyebbé válásához.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.