Írd be, mit keresel:

Ajándékozz tortatálat! – Cookta adventi naptár, 9. nap

Karácsonykor mindenki szereti az ünnepi asztalt különlegessé tenni. Előkerülnek a legszebb terítők, a féltve őrzött étkészletek, és az ételeket is a legszebb tálalóedényekben szolgáljuk fel.

Cookta - 2016.12.09.
Ajándékozz tortatálat! – Cookta adventi naptár, 9. nap

Egyik karácsonyi asztalról sem hiányzik a desszert, sőt, szinte biztosak vagyunk benne, hogy többféle desszert is készül egyszerre, amelyeket gyönyörűen lehet tálalni egy szép tortatálon. Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de szerintünk tortatálból sosem elég, most összegyűjtöttünk nektek pár lelőhelyet, szuper ajándék lehet bármelyik!

Ha a fából készült illik a konyhába, akkor a BeCake tortatálai szuper választás. Tortatálaik mindegyike egyedi, kézzel készített darab. Gondosan válogatott, minőségi fából esztergált és természetes alapanyagú festékkel festett.

tortatal_fa

Forrás:
BeCake

Az üvegből készült és tetővel ellátott tálalóban aprósüteményeket is tálalhatunk, akár napokig is frissek maradnak a búra alatt. Itt veheted meg.

Forrás:
Butlers

Muffinok, kekszek, aprósütik tálalására ideális ez a könnyed, fehér, fémből készült darab.

Forrás:
IKEA

Klasszikus, elegáns porcelántálaló ünnepi tortákhoz, romantikusoknak. Ide kattintva veheted meg.

Forrás:
edesalmok.hu

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.