Írd be, mit keresel:

Last minute ajándékötlet: illatos arcradír a konyhából

A karácsonyi készülődés, bármilyen szép is a cél, nagy megterhelést jelenthet a számunkra. Jut-e ajándék mindenkinek? Videónkban egy olyan ötletet mutatunk, amely akár az utolsó pillanatban is elkészülhet. Sőt, ha dupla adagot készítünk, mi magunk is élvezhetjük pihentető, nyugtató hatását.

Cookta - 2016.12.23.
Last minute ajándékötlet: illatos arcradír a konyhából

Illatos, mutatós, és minden van hozzá a konyhában, pofonegyszerű és hasznos szépségápoló ez az arcradír, amelynek alapja cukor. Egy kis olajat is keverjünk hozzá, így még hatékonyabb: nemcsak eltávolítja az elhalt hámsejteket, de puhává is varázsolja a bőrt!

Objektum doboz

Az egészségesebb, tudatosabb életmódhoz kisebb lépésekkel is közelíthetünk, ráadásul nem feltétlenül jár lemondással, de az a lényeg, hogy még ma, MÉG IDÉN elkezdjük >>

Takács Nóra Norie rovata videókkal, szépségápolással itt található >>

Forrás:
Takács Nóra

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.