Írd be, mit keresel:

Együnk együtt – egy imádni való kezdeményezés, nagyon színesen

Kanada idén ünnepli 150 éves fennállását, ebből az alkalomból pedig egy nagyon barátságos, finom és emberközeli akciót indítottak. Egy olyan játékot, pontosabban versenyt, aminek csak nyertesei lehetnek!

Cookta - 2017.04.14.
Együnk együtt – egy imádni való kezdeményezés, nagyon színesen

A verseny lényege, hogy az emberek jobban megismerjék egymást, kapcsolatok, barátságok szövődjenek a közvetlen lakó- vagy munkakörnyezetükben, mégpedig úgy, hogy együtt esznek – nemcsak a családdal, hanem kvázi ismeretlenekkel is, piknikjelleggel. Nemcsak a figyelmüket és idejüket osztják meg így egymással, hanem kultúrájukat és ételeiket is. Kanada nagyon sokszínű, az étel és a közös étkezés pedig a legjobb módja, hogy nyissunk egymás felé, arról nem is beszélve, hogy mi magunk is új dolgokat – ízeket, illatokat, embereket ismerhetünk meg.

Az akció lényege, hogy a közös evéseket és recepteket a közösségi csatornákon meg is oszthatják #EatTogether vagy #MangerEnsemble, illetve a #Canada150 hashtaggel, a résztvevők csomó ajándékot, fődíjként pedig egy ottawai utazást nyerhetnek.

Érdemes megnézni az alábbi reklámfilmet, mi imádjuk, igazán kedvet csinál a közös evéshez és a közösködéshez. Talán nálunk is lesz egyszer hasonló… Vagy akár magunktól is elkezdhetjük!

Objektum doboz

 

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.