Írd be, mit keresel:

Zseniális vagy zavarbaejtő az Ikea új ötlete?

A svéd bútoráruház mindig kreatív ötletekkel rukkol elő, és mivel a lakberendezésben már szinte tökéletesek, most a konyha felé vették az irányt. Konyhafelszerelési cuccaik is nagyon népszerűek, de a tengerentúlon kevésbé használják őket, így most főzésre inspirálják vásárlóikat egy nagyon szokatlan módszerrel.

Cookta - 2017.06.24.
Zseniális vagy zavarbaejtő az Ikea új ötlete?

A "Cook this page" – vagyis a "Főzd meg ezt a lapot" kampányuk egészen újszerű, és a kezdő fiatalokat, illetve a tengerentúlon gyakori készétel-fogyasztókat próbálja főzésre inspirálni. A lényege egy olyan néhány receptből álló gyűjtemény, ami rendkívül egyszerű, de ízletes, sikerélményt garantáló receptekből áll, mégpedig úgy, hogy a receptek alapanyagai egy tepsi méretű sütőpapírra vannak rányomtatva, mennyiségekkel és a helyüket kijelölő rajzzal, hasonlatosan az összeállítható bútorokhoz. A kezdő kuktának nincs más dolga, mint lelkiismeretesen kirakosgatni a megfelelő alapanyagokkal a rajzolt receptet, a sütőpapírt összetekerni, és a sütőbe tolni a jelzett hőfokon és időre. Minden precíz és pontos, még a fűszerek is, így nagy csalódást senkinek nem fog okozni az elkészített étel.

Objektum doboz

A kreativitást valószínűleg nem fejleszti a 2016. ősze óta Kanadában kapható frappáns receptgyűjtemény, de a sikere mindenképpen azt mutatja, hogy kedvet csinál a főzéshez azoknál is, akik önbizalom és tapasztalat hiányában korábban egy fagyasztott pizza megsütésénél tovább nem merészkedtek a konyhai műveletekben, így pedig egészségesebb, garantáltan finom ételt készíthetnek, és talán pár bevált "Cook this page" recept után maguk is kísérletezőbbé válnak a konyhában.

Ti kipróbálnátok – vagy szerintetek zavarbaejtően egyszerű az ötlet?

Forrás:
Ikea

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.