A limonádé mindig is népszerű frissítő volt, az utóbbi években azonban a megszokottnál is nagyobb a felhajtás körülötte. Amint beköszönt a meleg, a teraszok asztalai és az Instagram hírfolyama megtelik a (látszólag) finomabbnál finomabb italokkal.
A kánikulai nagy melegben társoldalunk, a Vous.hu szerkesztőségében 3 házi limonádéreceptet teszteltek a lányok, méghozzá egészséges és gyümölcsös-zöldséges ízesítéssel, cukormentes verzióban.
Málnás limonádé – a legegészségesebb
Hozzávalók egy 3 dl-es pohárhoz:
Elkészítése: Tegyétek a málnát egy tálkába, és egy villa segítségével pépesítsétek össze a málnát, majd szűrjétek le, hogy a magok ne kerüljenek az italba. Igen, mi ezt elfelejtettük, ti ne tegyétek! Adjátok a cukrot a püréhez, és hagyjátok pár percig állni. Ezután jég a pohárba, és mehet rá a víz, a lime és a menta.