Írd be, mit keresel:

A szerelem konyhája, avagy egy cuki mozi – teljes film!

Pihenős délutánok és esték legjobb kísérői a könnyed filmek, mint amilyen ez a főzős és szerelmes opus, A szerelem konyhája is. Kellemes és kikapcsolós mozi, de azért ennél egy kicsit több is van benne, ráadásul még egy kicsit Gordon Ramsay is befigyel.

Cookta - 2017.08.15.
A szerelem konyhája, avagy egy cuki mozi – teljes film!

Adott egy jóképű és nagyon tehetséges szakács, akinek az élete hirtelen megfeneklik, amikor elveszti imádott feleségét. Életkedve és konyhája is megfakul, csak kislánya tartja benne a lelket, egészen addig, amíg egy rossz kritika meg nem jelenik étterméről. Ekkor felkeresi őt régi barátja, aki nem más, mint Gordon Ramsay, hogy kicsit felrázza, és emlékeztesse régi küldetésükre. Ez hatásosnak is tűnik: barátunk egy rég kinézett éttermet vesz egy vidéki kisvárosban, csapatot verbuvál… Arra nem számít, hogy egyik első vendége épp egy étteremkritikus lesz, méghozzá egy csinos, kedves és okos lány, akivel nem ez lesz az egyetlen találkozás…

Forrás:
Magyar Filmadatbázis

Bár a film nagyon kedves, igazából jóra és rosszra gyúr, tényleg nem túl bonyolult, de némi bepillantást enged egy profi konyhába és néhány kemény sorsba. Az élet talán ennél kicsit árnyaltabb, de mindemellett kedves és szerethető film, egy hűsítő limonádéval vagy fagyikehellyel kellemes kis kikapcsolódás. Lazulni is kell néha!

Objektum doboz

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.