Őrülten mókás és meglepő ötlet, és hatalmas siker is a Párizsban élő sztárcukrász akciója: süteményeket és cipőket párosít és fotóz, mégpedig elképesztő sikerrel. Elsőre flúgos gondolatnak tűnhet, de a sztori mindent megmagyaráz, a fotók pedig magukért beszélnek!
Tal Spiegel izraeli születésű, első tanult szakmája szerint grafikus és dizájner, akit mindig is vonzottak a desszertek, és nemcsak kóstolásuk, hanem készítésük is. Tíz év tervezői munka után úgy döntött, kipróbálja magát: Jeruzsálemből Párizsba költözött, beiratkozott egy legendás francia cukrásziskolába, a Ferrandi Paris-ba, majd elvégzése után jó nevű cukrászatokban csiszolta tovább tudását, és lett belőle cukrászmester.
A szép cipőket mindig is szerette, egy nap pedig véletlenségből vette észre, hogy egy kóstolt sütemény színben és hangulatban is tökéletesen harmonizál a cipőjével. Lefotózta, megosztotta, és már az első fotója 500 kedvelést kapott. Innen egyértelmű volt a dizájn és desszertek ismerőjének, hogy ez a flúgos ötlet nem is olyan rossz, főleg nem Párizsban, a divat és a cukrászdák fellegvárában.
Ma már több mint 200 pár cipője van, és 135 ezernél is több követője a Desserted In Paris projektnek, és persze nemcsak saját süteményeit és cipőit fotózza, hanem keresett figura lett mind a cukrászdák, mind a cipőtervezők körében. Nektek hogy tetszenek Tal színes párosai?