Írd be, mit keresel:

Amit mutatsz és a valóság – meghekkelt kajás instafotók

Vannak, akik imádnak kajákat fotózni és megosztani a közösségi oldalakon, és vannak azok, akik ettől „hülyét kapnak”. Kevin Freshwater valószínűleg a második csoportba tartozik, és polgárpukkasztó művészemberként a mindent megosztókat figurázza ki egy mókás videóval.

Cookta - 2017.11.09.
Amit mutatsz és a valóság – meghekkelt kajás instafotók

Ha egy blogger vagy receptes oldal ételeket posztol, ahogy mi is, az teljesen természetes: akit ez a téma érdekel, az követheti, akit nem, az egyszerűen kihagyja. De vannak azok az ismerősök, akik mindent dokumentálnak és megosztanak. Ez persze jó akkor, ha mértékkel teszik, egy-egy különlegesebb alkalom, fogás, családi ünnep alkalmával kerülnek megosztásra a képek, így személyes bepillantást engednek, közelibbé teszik őket. De vannak olyanok is, akik mindent fotóznak, különösen étteremben, kávézóban, és ezzel egy hamis, szép képet kreálnak maguk köré.

Kevin Freshwater négy embert vitt el enni, akik mind szerették volna lefotózni az ételt, és persze posztolni, de a polgárpukkasztó művész az utolsó pillanatban „csúnya” felkiáltással egy villával elrontotta a kompozíciót. Az első meglepődés után a fogadtatás felemás, a nők könnyedebben, a pasik komolyan veszik a mostanában egyre gyakoribb instant kajafotózás meghekkelését. 

Objektum doboz

A videó vicces és gondolatébresztő, a mutatott kép, az elképzelt világ és a valóság közötti távolságra azért rámutat, és heves vita alakult ki a kommentelők között. Vannak, aki ártalmatlan szokásnak tartják, másokat felbőszít, hogy miért kell mindent fotózni és posztolni…

Szerintetek bántó vagy vicces Kevin akciója?

És mit gondoltok a ritka ronda ételek posztolásáról?

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.