Írd be, mit keresel:

4 menő új teaház, amit érdemes felfedezni

A hideg idő beköszöntével mindenkinek jólesik néha egy csésze forró kávé vagy tea. Kávézókkal Dunát lehetne rekeszteni, izgalmas, minőségi, autentikus teázót találni viszont már kihívás – de szerencsére nem lehetetlen. Bár Budapestnek megvannak a maga jól bejáratott, régi teázói, mi most négy újabb, kevésbé ismert helyet mutatunk be nektek. 

Cookta - 2017.12.03.
4 menő új teaház, amit érdemes felfedezni

Flying Bird Tea House

A Kazinczy utcát a legtöbben a bulizással azonosítják, pedig a bulinegyed ikonikus utcáját akkor is érdemes útba ejtenetek, ha egy kis nyugalomra vágynátok. Az itt megbúvó Flying Bird Tea House ugyanis hibátlan kínálattal és kellemes hangulattal vár benneteket. A választék Kínából és Tajvanból érkezik, a pultosok pedig örömmel segítenek a választásban, ha valaki a bőség zavarával küzdene. Már az is elegendő infó nekik, ha eláruljátok, milyen erősségű italra vágytok.

Forrás:
Facebook/Flying Bird Tea House

Ha pedig igazi teaszakértővé szeretnétek válni, vagy csak mániákusan rajongtok a teázásért, és szeretnétek minél többfajta italt megismerni, akkor a teatanfolyamaikra is ellátogathattok – ugyanis tartanak ilyeneket is. A weboldalukon részletes tematika taglalja a tananyagot – ami szerintem kellő bizonyíték arra, hogy ha valahol, hát itt biztosan jó kezekben lesztek akár csak vendégként is!

Még 3 szuper helyről itt olvashattok >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.