Írd be, mit keresel:

Selfieccino – ez az új kávémánia!

Londonban a kávémánia új szintre lépett: a különféle latte art kávékreációk és a 3D figurás tejhabos költemények után itt a selfieccino, ami nem más, mint a saját arcképünkkel díszített kapucsínó... Őrült ötlet, de egyre nagyobb a sikere...

Cookta - 2018.01.11.
Selfieccino – ez az új kávémánia!

Első ránézésre hihetetlennek tűnik, hogyan kerül egy fotó hű mása a tejhabos kávé vagy forró csoki tetejére, ami december óta elvarázsolja a londoni Tea Terrace vendégeit, pedig tulajdonképpen csak egy technikai trükk. A vendégek egy applikáción keresztül elküldik saját szelfijüket – vagy akármilyen képet – a kávézó baristájának, aki elkészíti a tejhabbal gazdagon ellátott forró italt, majd egy speciális nyomtató segítségével „ráprinteli” a szelfit folyékony kakaóval a hab tetejére. A végeredmény meglehetősen lenyűgöző!

Objektum doboz

Hogy mennyire terjed el a különleges újdonság, az egyelőre még nem tudható, de aki szeretne szelfis kávét kortyolni, az az Oxford Streeten Londonban, mintegy 5,75 fontért kipróbálhatja!

Objektum doboz

Kipróbálnátok? 😉

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.