Írd be, mit keresel:

Szerelemmel fűszerezve – csupa romantika lazulós estékre

Csupa illat, kaland és szenvedély az amerikai-angol romantikus mozi, a Szerelemmel fűszerezve, amolyan szép mese, amit mindenkinek ajánlunk, aki szereti a fűszereket, akit megérintenek az érzelmek, ráadásul az egészet átjárja egy kis misztikum és sok szerelem.

Cookta - 2018.06.30.
Szerelemmel fűszerezve – csupa romantika lazulós estékre

India és Amerika, nő és férfi, szigor és szabadság találkozása ez a film, sok ellentét és rengeteg vonzalom van benne. A főhős egy gyönyörű fiatal indiai nő, aki egy borzalmas gyerekkori élmény után egy kükönleges szigetre keveredik, ahol egy bölcs asszony úgynevezett fűszermesternőket tanít, hogy mindent tudjanak – nemcsak a fűszerek ízeiről, de varázslatos hatásaikról is – testre és lélekre.

Forrás:
Videa.hu

Ez a csodásan szép és bölcs nővé cseperedő lány Amerikába kerül és fűszerboltot nyit, itt pedig valósággal varázsol és életeket ment, és persze a szerelem sem kerüli el. Igazi álomutazás ez a film, még akkor is, ha félig-meddig mese…

Objektum doboz

További gasztrofilmeket itt találtok >>

Indiai ételeket pedig itt >>

Forrás:
Videa.hu

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.