Írd be, mit keresel:

Nyaralás a városban: fedezd fel a titkos kertet

"Nyáron nyaralok, télen telelek / a Trotechnikus, az mindig Elek"... Ezt minden Micimackó-rajongó tudja, de azért a dolog nem ilyen egyszerű. Legalábbis a nyaralást illetően, hiszen nem mindig van pénz és idő utazni, nyaralni menni, de a nyári feltöltődés azért kihagyhatatlan. Ha ismerünk egy titkos nyaralós helyet a városban, akkor nyert ügyünk van!

Cookta - 2018.07.06.
Nyaralás a városban: fedezd fel a titkos kertet

Annyira jó dolog kiszabadulni a mindennapokból, feltöltődni egy kicsit új környezetben, békében és harmóniában, de erre nem mindig van módunk, viszont egy kellemes és nagyon jó energiájú helyen feltöltekezhetünk pár óra alatt is, ha például olyan a hangulata, mintha a Balaton partján lennénk. Ilyen a mindig nagy forgalmú budapesti Hegyalja úttól csak pár lépésnyire meglapuló Czakó-kert, egy igazi titok-hely!

Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is, és ahogy belépünk a kertbe, olyan, mintha nem a fővárosban lennénk, hanem egy mediterrán hangulatú és nagyon zöld, őrülten barátságos, szabad és laza helyen. Rengeteg zöld és virág, gyümölcsfák a kertben, a közepén régi kis szelíd épület, modern üvegezett terasszal kombinálva. Kuckózós kétszemélyes és nagyobb társaságnak megfelelő rusztikus asztalt is választhatunk, lehet fagyizni, kávézni, sütizni, de van komolyabb étel és zárt tér is.

A kerti rész önkiszolgálós, és ettől olyan, mintha strandon lennénk, ha nagyobb asztalhoz ülünk, de olyan is, mintha saját álomkertünkben üldögélnénk, ha eldugottabb kétszemélyes kis ficakot választunk. Igazán hangulatos és barátságos minden négyzetmétere, minőségi minden, amit fogyaszthatunk, sőt termelői piac is működik itt minden szombaton. Ha nem tudunk nyaralni menni, de szeretnénk szabadságon lenni és feltöltődni, akkor nagyon ajánlott egy délelőtt, délután vagy este itt!

Fontos! Ez nem PR-cikk, nem fizetett tartalom, egyszerűen csak egy jó élményt szerettünk volna megosztani mindenkivel, aki nyaralni szeretne, de valamilyen okból a városban reked…

Ez is érdekelhet: 3 titokhely, amit érdemes kipróbálni >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.