Írd be, mit keresel:

Lép a Lidl is: nincs több egyszer használható műanyag!

Jó hír, hogy 2019 végéig eltüntetik a hazai Lidl áruházakból az egyszer használható műanyag termékeket, a most még készleten lévő darabokat sürgősen kiárusítják. A drasztikus lépéssel a környezettudatosság útjára kívánnak lépni.

Cookta - 2018.07.12.
Lép a Lidl is: nincs több egyszer használható műanyag!

A Lidl már korábban is kapirgálta a környezettudatosság felszínét: áprilisban például bejelentette, hogy 2025-re 20 százalékkal csökkenti a műanyag felhasználását. Most végre gyakorlati intézkedéseket is hoz ez érdekében: 2019-ig minden egyszer használható műanyagtermékétől megszabadul, így lekerülnek a polcokról a szívószálak, eldobható műanyag poharak, műanyag tányérok, evőeszközök és műanyag fültisztító pálcikák is.

A vállalat azon dolgozik, hogy környezettudatosabb alternatívákat találjon ezekre a termékekre. A következő lépés pedig az lesz, hogy az azonnal fogyasztható ételek és üdítőital termékek mellől folyamatosan kivonja az értékesítésből a hozzácsomagolt műanyag evőeszközöket és szívószálakat, illetve környezetbarát alternatívákat keresnek ezek pótlására.

Forrás:
Lidl.hu

Az egyéb változtatásokról itt olvashattok bővebben >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.