Írd be, mit keresel:

Kávéházi kerítő – 30 kávé, és megtalálod a szerelmet

Nyári estéken egy pillekönnyű és romantikus film a legjobb kikapcsolódás, persze sok szerelemmel és helyes fiatallal, érdekes sorsokkal, hibátlan egymásratalálásokkal és csupa happy enddel. Ha erre vágytok, akkor ez az online film kedvetekre lesz, sok finom kávéval. :)

Cookta - 2018.07.28.
Kávéházi kerítő – 30 kávé, és megtalálod a szerelmet

Egy kávézó fiatal tulajdonosa arra vállalkozik, hogy tovább viszi nagyapja kávézóját, mégpedig szívvel és lélekkel, őszinte hittel és naivitással. Különleges kezdeményezése az a hűségkupon, amivel magányos vendégeinek 30 kávé elfogyasztása alatt megtalálja a szerelmet, legalábbis ezt ajánlja, mint amolyan kerítő. Egy kezdő újságíró téved be hozzá, aki viszont szeretné mindezt megírni nyári sorozatban egy népszerű amerikai lapban. Kávézások, pecsétek, találkozások és beszélgetések, kis csavarok egy kellemes nyári moziban, amit itt online is megnézhettek.

Objektum doboz

Ha szívesen néztek hasonló könnyed és kedves filmeket, szemezgessetek gasztrofilmjeink közül >>

Forrás:
Youtube

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.