Írd be, mit keresel:

Jön a Magyar Ízek Őszi Vására rengeteg kézműves finomsággal!

Finom halakkal, hamisítatlan vásári hangulattal és családi programokkal vár mindenkit a Magyar Ízek Őszi Vására és Halbazár 2018. november 17-én, a Várkert Bazárban. Ingyenes belépéssel és számos élménnyel várja az ínyenceket a rendezvény, amely immár 16. alkalommal köszöntheti vendégeit. A középpontban ezúttal – már a karácsonyra hangolódva – az édesvízi halak állnak.

Cookta - 2018.11.16.
Jön a Magyar Ízek Őszi Vására rengeteg kézműves finomsággal!

A Magyar Ízek Vására azzal a törekvéssel jött létre, hogy előtérbe helyezze a hazai termékeket és kistermelőket: ennek megfelelően a Halbazárban 50 kistermelő több mint 1000 terméke jelenik meg a Várkert Bazárban.

A halak mellett természetesen a vásár egyéb kézműves finomságokkal és nedűkkel is szolgál: a tejtermékek, sajtok, fűszerek, zöldségkrémek, gombakészítmények, lekvárok, édességek, szörpök, kávé-, bor-, sör- és pálinkakülönlegességek egész sora vonul fel a forgatagban. Az itt található alapanyagokra építve látványfőzés és kóstoló is várja a vendégeket, valamint lehetőség lesz ingyenes dietetikai tanácsadás igénybevételére is.

Forrás:
Magyar Ízek

A Magyar Ízek Őszi Vásárán a legkisebbek is remekül szórakozhatnak: gólyalábasok, bábszínház, kézműves foglalkozások és halas játszóház várja őket a Várkert Bazárban.

A Magyar Ízek Őszi Vására és Halbazár 2018. november 17-én délelőtt 10 és este 8 óra között várja a látogatóit a Várkert Bazár fedett rendezvénycsarnokában. A belépés és a kiegészítő programokon való részvétel ingyenes!

További részletek és a kiállítók listája >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.