Írd be, mit keresel:

DIY ajándékok egyszerűen – fűszerkeverékek és tojáslikőr

Bár még messzinek tűnik a karácsony, az idő gyorsan repül, és érdemes az ötleteket már most gyűjtögetni, ráadásul közben garantáltan ünnepi hangulatba is kerülünk. 3 szuper DIY tipp videóval!

Cookta - 2018.11.17.
DIY ajándékok egyszerűen – fűszerkeverékek és tojáslikőr

A magunk készítette ajándék a legszemélyesebb mindig, legyen az akár apróság is. A Fészertitkok videósorozat háziasszonya, Berencsi Tünde forralt bor és chai latte fűszerkeveréket, valamint tojáslikőrt készít, amelyeket barátoknak, családtagjainknak, szeretteinknek, de akár kollégáknak is készíthetünk, a receptek mellett pedig a csomagoláshoz, feldíszítéshez is remek tippeket kaphatunk!

Objektum doboz

Tünde további DIY ötletei >>

Még több gasztroajándék >>

Minden, ami karácsony >>

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.