Írd be, mit keresel:

10 hűsítő nyalánkság a forró napokra

Már reggel meleg a lakás és már attól izzadunk, ha arra gondolunk, hogy még be is kell kapcsolni pluszban a tűzhelyet az ebédfőzéshez. Ennél már csak az nehezebb, ha vendégek jönnek és valami finommal ki is kéne rukkolni...

Cookta - 2020.08.13.
10 hűsítő nyalánkság a forró napokra

Ne keseredjetek el, számos olyan desszert és ital, sőt leves is van, amihez nem kell bekapcsolni a tűzhelyet (vagy maximum pár percre, azt még kibírjuk, nem?).

Elég hozzá csak keverni, turmixolni és pihentetni vagy még inkább hűteni. Most mutatunk nektek pár olyan nyalánkságot, amitől egyből jobb kedvetek lesz, ha a nyári főzésre gondoltok.

Ráadásul ezeknek a finomságoknak az elfogyasztása olyan hűsítő érzetet kelt, mintha egy pálmafa alatt ülnétek egy nyugágyban egy koktélt kortyolgatva és néznétek a tenger hullámzását…na ez az, amit idén csak elképzelünk. Lássuk akkor ezeket a finomságokat!

Kattints a képre a galériáért!

Kattints a képre a galériáért!
Forrás:
cookta.hu

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.