Írd be, mit keresel:

Családbarát hotelek – hová utazzunk közösen?

Amennyiben már kiválasztottuk, hogy hova utazunk, nincs más teendőnk, mint a kiválasztani a számunkra tökéletes szálláshelyet. Ahhoz, hogy a család apraja-nagyja jól érezze magát, sok szempontot kell figyelembe vennünk. Ilyen például a szobakínálat, a személyzet szakértelme vagy a szolgáltatások változatossága, beleértve a programok sokszínűségét is. 

Cookta - 2021.07.01.
Családbarát hotelek – hová utazzunk közösen?

Családbarát Hely minősítés

Biztosan sokakkal előfordult már, hogy egy helyről oly sok jót hallott, végül aztán negatív tapasztalatokkal távozott onnan. Ennek azonban nem kell így lennie. 

A Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. kidolgozott egy mindenki számára jól érthető tanúsítási rendszert. A pályázaton a mikro-, kis- és középvállalkozások is részt vehetnek és olyan védjegyet kaphatnak, amely garantálja, hogy annak tulajdonosa családbarát szemléletű. Családbarát munkahely családbarát szolgáltatást nyújt, és igazolja a szervezet társadalmi felelősségvállalását is. A hévízi Hotel Európa fit is részt vett a minősítésen, ahol az értékelés során “bronz” fokozatot teljesített, és a családbarát kritériumoknak 100%-ban megfelelt. 

Családbarát programok

A legtöbb hotelben különleges wellness szolgáltatásokkal találkozhatunk, nagy a fürdőterület és meg is szépülhetünk egy-egy szépségközpontban. Mit jelent ez? Azt, hogy látszólag minden adott a kellemes időtöltéshez. Azonban amikor a családdal megyünk valahová, akkor fontos, hogy mindenki jól érezze magát, a gyerekek is.

A bronz fokozatot elnyert hévízi Hotel Európa fit**** gyermekprogram kínálatában rengeteg különleges foglalkozással találkozhat. A táncos és más sportos tevékenységek mellett a kézműves foglalkozások és számítógépes játékok is várják a kicsiket. A gyermekanimációs programok pedig minden korosztály számára tökéletesek, sőt akár a gyerekek a szülőkkel együtt is élvezhetik a tevékenységeket. 

Családi apartszobák

Természetesen a családi vakációk alatt az sem mindegy, hogy milyen szobát választunk

A tágas családi szobák olyan helyiségek, amelyekben elválasztott háló- és nappali rész is található. A napközben kihúzható kanapé, a hálórészben francia- vagy különálló ágyak is el vannak helyezve. A fürdőszoba szintén jól felszerelt. Ezenkívül a szoba íróasztallal, székekkel, minibárral, szobaszéffel, telefonnal, 2 darab LCD televízióval, hajszárítóval, fürdőköpennyel, ruhaszárítóval, wifivel is rendelkezik. 

Továbbá, a szoba okos vezérlésű, amely a világítást és a fűtést, hűtést is szabályozza. Maximum 2 felnőtt és 3 gyermek részére ajánlott. A családi szobáknak van standard és superior változata is a szálloda kínálatában.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.