Írd be, mit keresel:

Költöztetés 140 kg-os berendezési tárgy esetén? Nem probléma!

Egy költöztetés 140 kg felett kezdődik igazán, ahogy a férfiakra is szokták mondani, hogy 100 kg-nál kezdődnek. Ez már egy olyan súly (már a 140 kg), ami tisztelet parancsol, elég nehéz, nagyot üt, és egyedi bánásmódot igényel.

Előfordulhat, hogy egy ilyen nehéz tárgyat (pl.: páncélszekrényt, zongorát, kazánt) az erkélyen kell felhúzni. Ezt egy rutintalan, felkészületlen költöztető cég már nem biztos, hogy meg tudja oldani, épp ezért ilyenkor egy profi cégre van szükség!

Cookta - 2021.07.02.
Költöztetés 140 kg-os berendezési tárgy esetén? Nem probléma!

Csak megbízható céggel szerződjünk!

Nagyon fontos, hogy olyan céggel szerződjünk, akik értik a dolgukat. Nem elég, hogy van egy csicsás honlapjuk, ami valóban jól néz ki. Attól még lehet akár olyan cég is, ami a valóságban nem képes két bútort eljuttatni A-ból B-be.

Sokkal fontosabb a szöveg és a tettek! A honlapon fent vannak a cég adatai? Látható a cégjegyzékszám, a cég teljes neve, az ügyvezető neve, a címük? Ha ezek nincsenek fent, máris gyanússá válhatnak!

De ennél még fontosabb, hogy ha fel is keressük őket, akkor arra hogy reagálnak? Ha átmennek bratyizósba, és semmiképp sem akarnak árat mondani, csak azt hajtogatják, hogy “megoldjuk olcsón”, felejtsük el őket! Senkinek sincs szüksége hiénákra, akik csak arra várnak, hogy felpakolhassanak. Ők azok, akik utána a célállomáson csak akkor hajlandóak lepakolni, ha kétszer annyit megkapnak, mint amennyiben megállapodtak velük.

Nagyon fontos, hogy írásban történjen sok minden. Így kérjük és kapjuk meg mindenképp az árajánlatot, és így történjen a megállapodás visszaigazolása is. Ezen pedig legyen feltüntetve a cég valódi neve, a cégjegyzékszáma, elérhetőségeik és a felelős személy is.

Ha már erre sem hajlandó egy vállalkozás, akkor ne várjuk el, hogy jól jöjjünk ki a megállapodásból.

Milyen költöztetés? Mindenre (is) legyenek felkészülve!

Olyan céget érdemes keresni, akik fel vannak készülve kb. mindenre. A profi cégek a honlapjukon is feltüntetik (árakkal), hogy egy költöztetés során mi mennyibe fog kerülni. Így nem csak áraink, de szolgáltatáslistánk is lesz. Ebből pedig könnyen megtudhatjuk, hogy mi fér bele és mennyiért. Például, hogy vállalnak-e 180 kg-os páncélszekrényt?

Egy profi cégnél mindig van csomagolóanyag, ha mi elfeledkeznénk róla. Szolgáltatásként a bútorok szétszedése és összerakása is szerepel. Sőt, a vagyontárgyaink becsomagolását is elvégzik, ha kérjük.

Emellett olyan extra szolgáltatást is kaphatunk, hogy a mosogatógépet beüzemelik, vagy épp a csillárokat készre szerelik. De számos egyéb extra is előfordulhat.

Ne sajnálja az időt a választásra!

Ha rászánja az időt a kiválasztásra, garantáltan nem nyúl mellé, ami nagyon fontos.

Ha gyorsan le akarja tudni a költöztető kiválasztását, akkor könnyen belefuthat egy hiénába. Azt pedig nem teszi zsebre, amit tőlük kap. Főleg, hogy inkább Ön fog majd adni nekik.

Egy jó partner megbízható, rutinos, szakképzett és segítőkész, meg akarja oldani az Ön problémáit.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.