Írd be, mit keresel:

Joomla weboldalhoz Joomla tárhelycsomagot válassz!

A keretrendszerek térhódítása töretlen. Segítségükkel azok, akik nem olyan jártasak a webprogramozásban, képesek létrehozni úgy remekbe szabott weboldalakat, hogy nem kell méregdrága szakembert megfizetniük. Persze azért néhány tutorial videó megnézése szükséges lehet, de még így is olcsóbban jönnek ki azok, akik igazán elszántak.

Cookta - 2021.07.03.
Joomla weboldalhoz Joomla tárhelycsomagot válassz!

Manapság már sok webfejlesztő is előszeretettel alkalmazza az új honlapok felhúzásakor vagy a már létezők ráncfelvarrásakor a keretrendszereket. Hogy miért? Nem pusztán azért, mert lusták, hanem mert érdemes gondolni a jövőre. Az olyan keretrendszerek használatával, mint a Joomla, a WordPress vagy éppen a Drupal, könnyen megoldható az, hogy hosszú évekig lehessen üzemeltetni az ilyen motorral dolgozó weboldalakat anélkül, hogy webfejlesztőt kellene segítségül hívni.

A Joomla előnyei

A Joomla olyan díjmentesen használható keretrendszer, amely segítségével már hétszámjegyű azon weboldalak száma, amelyek zökkenőmentesen üzemelnek. Rendkívüli népszerűsége abban rejlik, hogy egy egész közösség dolgozik azon, hogy folyamatosan egyre jobb és jobb legyen. Az esetlegesen felmerülő biztonsági réseket így gyorsan és hatékonyan tudják orvosolni.

A grafikus adminfelület könnyen kezelhető, a sablonoknak betudhatóan pedig egyedi igényekre szabható a Joomla alapú honlapok kinézete. Ez jó hír azoknak, akik szeretnének a dizájnnal is kitűnni a honlapok tengeréből, elvégre mégiscsak a külcsín az, amit először megpillantanak a látogatók.

Természetesen nem csak a dizájn, hanem a funkciók tekintetében is hatékonyan kezelhetők a Joomla weboldalak. Már maga a keretrendszer is egyszerűen telepíthető, az AB Plusznál a Softaculous alkalmazás segítségével épp olyan egyszerű, mint installálni egy játékot vagy egy egyszerű alkalmazást.

Joomla tárhelyek

Ha eldöntötted, hogy Joomla alapú weboldalt szeretnél, akkor célszerű eleve Joomla tárhelyet rendelned. Így biztosítható a leginkább, hogy a weboldalad gördülékenyen, problémamentesen szolgálja ki a felhasználói igényeket.

Egy alap Joomla webtárhelycsomag 2 GB SSD tárhely mellett korlátlan addon domaint biztosít a tárhelyen, korlátlan mysql és e-mail-cím lehetőséggel. Azontúl, hogy eleve a Joomla rendszerre van optimalizálva, maga a cpanel tárhelykezelő magyar nyelvű, szóval akkor sem kell izgulnod, ha nem beszéled napi szinten az angolt vagy más világnyelvet.

A biztonságról az SSD RAID-10 ultra rendszere gondoskodik. A rosszindulatú hackerek dolgát fejlett CXS FTP és WEB védelem nehezíti. Mindez azt jelenti, hogy a támadások 99%-át képes ez a rendszer elhárítani, szóval a weboldal feltörésének a kockázata meglehetősen csekély. Ha már rendelkezel honlappal, de Joomlára váltanál, akkor mindenképpen fontold meg, hogy a tárhelyedet is Joomla optimalizáltra cseréld.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.