Írd be, mit keresel:

Szeretne megismerkedni az igazán jó hegyező ismérveivel? Olvasson tovább!


Amennyiben Ön felelős az irodafelszerelés beszerzéséért, vagy irodai munkavégzése által tudja, hogy melyek azok az eszközök, amelyek szükségesek a munkavégzéshez, akkor bizonyára azzal is tisztában van, hogy nem mindegy, hogy milyen minőséget vagy típust választ. 

Cookta - 2021.08.01.
Szeretne megismerkedni az igazán jó hegyező ismérveivel? Olvasson tovább!

Legyen szó tollakról, ceruzákról, hegyezőkről vagy különböző papírfajtákról, ismernie kell, hogy melyekkel a leghatékonyabb és a legegyszerűbb a munkavégzés. Mindezen felül iskolás gyereke számára is be kell szereznie a szükséges írószereket, így tudnia kell, hogy melyik hegyezőt válassza. Manapság már számos típus elérhető a piacon, így érdemes tüzetesebben megvizsgálnia a kínálatot. 

Milyen típusú hegyezők léteznek?

Hegyezők tekintetében is vannak olyan tényezők, amelyeket fel kell mérnie annak érdekében, hogy a legjobb megoldással szerelje fel otthonát vagy irodai asztalát. Mindenekelőtt a megfelelő típust kell kiválasztania. Alapvetően vannak az asztali, a kézi és az elektromos hegyezők.

A kézi hegyező a legegyszerűbb változat, amely előnye, hogy kicsi, kis helyen is elfér, valamint egyszerűen használható. 

Ezek a típusok lehetnek egy- vagy kétlyukúak. Azonban előfordulhat, hogy nem rendelkeznek tartállyal, így elővigyázatosnak kell lennie használatakor. Jobb esetben ezek a hegyezők kisebb tartállyal felszereltek, így nem kell attól tartania, hogy az asztalán mindenhova fog jutni a forgácsból. Ugyan ez a tartály csupán egy ceruza kihegyezésére elegendő, így viszonylag sokszor kell üríteni.

Amennyiben szeretné beszerezni a szükséges irodai eszközöket, akkor nézzen körül a BestMarkt hegyező kínálatában, és vásárolja meg a legideálisabb darabot!

A kézi hegyező a legegyszerűbb változat, amely előnye, hogy kicsi, kis helyen is elfér, valamint egyszerűen használható.

A kézi hegyező a legegyszerűbb változat, amely előnye, hogy kicsi, kis helyen is elfér, valamint egyszerűen használható.
Forrás:
https://www.bestmarkt.hu/irodaszerek/iroszerek-c1313/hegyezo-c1333

Az asztali és az elektromos hegyezők

Az asztali hegyező régóta ismert típus, amely magabiztosan áll az asztalon, és egy kis tekerő kar segítségével lehet a lyukba helyezett ceruzát újra élessé tenni. Leggyakrabban egy lyukkal rendelkezik, amely hatékonyan illeszkedik a nagyobb és a kisebb, azaz a vékonyabb és a valamivel vastagabb ceruzákhoz egyaránt. Mindemellett vannak olyan asztali hegyezők is, amelyek háromszögletű ceruzák hegyezésére is alkalmas. Vannak olyan modellek, amelyek a stabilitás érdekében asztalra szerelhetők, azaz az asztal lapjához erősíthetők. 

Nagyobb tartályuknak köszönhetően nem szükséges gyakran üríteni azt. Azonban átlátszó kivitelezésének köszönhetően mindig tudni fogja, hogy mikor van itt az ideje a cserének.

Mindezen felül léteznek elektromos hegyezők is, amelyek elemmel vagy árammal működnek, így amint behelyezte a ceruzát a lyukba, automatikusan addig hegyezi, amíg tökéletes nem lesz. A tartály eltávolításakor ezek a típusok leállnak, azaz mindaddig, amíg vissza nem helyezi a helyére, addig nem lehet hegyezni vele.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.