Írd be, mit keresel:

Spórolj időt és takaríts gyorsabban, kevesebbet!

Számtalan eszköz készült azért, hogy időt takarítson meg nekünk. Ezek közül némelyek abban segítenek, hogy gyorsabban és hatékonyabban végezhessük a munkánkat, míg mások inkább az egyéb feladatainkban, szerepeinkben támogatnak.

Cookta - 2021.08.02.
Spórolj időt és takaríts gyorsabban, kevesebbet!

Hogy mit kell kihozni belőle az persze megint választások, attitűd és személyiség, sőt, még élethelyzet kérdése is. Ez akkor azt is jelenti, hogy a válaszok sem lehetnek teljesen egyformák, hiszen a helyzetek sem azok. Mégis vannak olyan háztartási eszközök, amelyek mindannyiunknak kifejezetten hasznosak tudnak lenni. 

Hasznos háztartási eszközök – nyerj időt Te is!

Őszinte leszek: szerintem csak és kizárólag azok a hasznos háztartási eszközök, amelyek valóban képesek időt és energiát megtakarítani nekünk. Hiszen ha már olyan elvárásokkal élünk, hogy csak a tiszta ruha alkalmas arra, hogy felvegyük, akkor nem lehet hetente egyszer mosni a folyónál, nem igaz?

A vezeték nélküli porszívók helytakarékosak, időtakarékosak és rendkívül hatékonyak.

A vezeték nélküli porszívók helytakarékosak, időtakarékosak és rendkívül hatékonyak.
Forrás:
https://roidmi.hu

A tiszta padló tisztább lakást eredményez

A dolgok bizony összefüggnek egymással, te is biztosan hallottad már ezt a megállapítást.

Ez igaz a tisztaságra vagy rendetlenségre-koszra is. Például a rendetlenség mellett nem lehet alaposan takarítani és ha a rendrakásra megy el az összes energia, akkor bizony nem jut már a takarításra. 

Ugyanígy visszafelé is igaz. Ha sikerül a lakásban egy általános rendet és tisztaságot fenntartani, akkor nem kell belehalni a porba akkor sem, ha egy-egy hétvégét inkább a saját örömötöknek, utazásnak, kirándulásnak szentelnétek, mintsem a takarításnak. Ha portalan a padló, akkor kevesebb por rakódik le a polcokon és a tárgyakon. Ennek egyenes következménye az, hogy tisztább lesz az egész lakás és így kevesebbet kell takarítani is, vagy akár ritkábban, kinek-kinek az igényei szerint.

Spórolj időt a vezeték nélküli porszívókkal!

A Roidmi.hu vezeték nélküli porszívói nagyon jó hatékonysággal, hosszú üzemidővel és könnyű munkavégzéssel kényeztetnek. Velük elfelejtheted a vezetékkel való bajlódást, nem lesznek többé útban a bútorok és nem kell keresni a legközelebbi konnektort sem. Csak lekapod a dokkolóról és a könnyű súlyának, valamint az extra szívóerejének köszönhetően szó szerint is pikk-pakk feltakaríthatod, eltüntetheted a szennyeződést, legyen az felgyűlt por, némi étkezés utáni morzsa vagy a gyerekek által behordott kosz. Természetesen a háziállatok által szerteszét hullatott szőrszálak vagy a hosszú – és csini – loboncokból kieső hajszálak sem fognak többé gondot okozni.

A vezeték nélküli porszívók helytakarékosak, időtakarékosak és rendkívül hatékonyak. Könnyűek, halkan dolgoznak és akár felmosásra is képesek. A kiegészítő fejeknek köszönhetően pedig szinte bármit takaríthatsz velük, akár a matrac vagy az ágynemű sem lehet kivétel!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.