Írd be, mit keresel:

Rövid vagy hosszú szárú csizma a jobb választás őszre?

Jó kérdés, hogy milyen egy tökéletes női csizma, amely egész ősszel jó választás az egyes outfitekhez. Ha Te sem tudod eldönteni, hogy a rövid vagy a hosszú szárú lábbeli a megfelelő, akkor most segítünk egy kicsit, hogy könnyebben dönthess. Sokan nagyon nehezen találják meg ugyanis saját maguk számára a minden szempontból praktikus modellt. Ebben a cikkben kiderül, hogy hosszú vagy rövid szárú, magas sarkú vagy lapos talpú a a jobb megoldás.

Cookta - 2021.09.19.
Rövid vagy hosszú szárú csizma a jobb választás őszre?

Vedd figyelembe a boka és a vádli formáját!

Valószínűleg elsőként Te is a méretet veszed figyelembe. Pedig nem árt kicsit más szempontok szerint válogatni is, hiszen sok más is számításba jön, amikor döntésre kerül sor. Az egyik a testfelépítés, a másik a stílus, de lényeges lehet az is, hogy milyen gyakran vennéd fel az adott darabot. A Borgo.hu női csizmák hosszú és rövid verziói között biztosan találsz majd olyan magas szárú csizmát, amely magas nőként lesz tökéletes választás. Ha viszont alacsonyabb vagy, akkor inkább a bokacsizma mellett érdemes letenned a voksodat. 

Nem mindegy az sem, hogy mennyire erős a bokád. Vastagabb és erősebb testrész esetében nem árt kerülni az olyan darabokat, amelyek oda vonzzák a tekintetet. Éppen ezért egy bokacipő vagy egy bakancs kevésbé mutatós megoldás lehet. Tökéletes viszont egy magas szárú kivitel, amely optikailag nyújtja a combokat, és eltereli a figyelmet a bokáról. 

Milyen csizma való széles lábfejre?

Sokszor okoz gondot a vásárlás, mert nagy lábmérettel rendelkezel? Biztosan nehezen találsz magadnak ideális őszi vagy téli cipőt, pedig manapság már nyugodtan válogathatsz bármilyen modellből. A lényeg, hogy kerüld az olyan fazonokat, amelyek szűkítik a lábadat, hiszen az amellett, hogy kényelmetlen, még nem is túl mutatós. Ezek ugyanis eléggé kihangsúlyozzák az amúgy is széles lábfejedet, amit egyébként szeretnél elkerülni. 

Megoldást jelenthet azonban egy bélelt bokacsizma, hiszen ez nem annyira oda tereli a figyelmet, hanem inkább a bokára. Emellett igeny kényelmes, kifejezetten elegáns tud lenni egy őszi szoknyával. Ha viszont kifejezetten olyan darabot keresel, amely munkába is megállja a helyét, akkor egy magas sarkú vagy egy magasabb szárú csizma lesz a jó döntés számodra.

Csizma, ami mindenkinek jól áll

A magas sarkú csizma egy olyan találmány, amely minden alakhoz és mérethez jól passzol. A megfelelő modell és egy optimális sarokméret mellett akármilyen testalkattal rendelkezhetsz, hiszen garantáltan stílusos leszel benne. A nőies megjelenés garantált, színtől és fazontól függően pedig akármilyen eseményen viselhetsz magas sarkú változatot. Ott van például a Tamaris tűsarkú kivitele, amely puha béléssel és kényelmes talpbetéttel teszi igazán egyedivé a megjelenésedet. Nemcsak mutatós, hanem kényelmes is egyben, így akár egész nap bírni fogod benne a jövés-menést. Ha viszont a hétköznapokra inkább stabil járást biztosító darabot keresel, akkor nyugodtan nézz szét a vastagabb sarkú lábbelik között, hiszen ezekben biztosan nem teszel kárt a bokádban. 

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.