Írd be, mit keresel:

Munkavédelmi kesztyűkkel a biztonságért

A munkavédelmi kesztyű feladata az, hogy megóvja a kezeket a munkavégzés során előforduló külső hatásoktól. Megvédenek az égési sérülésektől, vágásoktól, egyéb sérülésektől is. Megmutatjuk, hogy miért praktikusak, és milyen sok területen alkalmazzák őket.

Cookta - 2021.09.30.
Munkavédelmi kesztyűkkel a biztonságért

Fontos segítők

Munkavégzés során az elsődleges szempont mindig a biztonság. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő előírások betartása, így a munkavédelem, és az ahhoz tartozó eszközök jó minősége is. A munka minőségéhez is jelentősen hozzájárul az, ha a szakember biztonságban és kényelemben végezheti el a szükséges teendőket.

A munkavédelmi kesztyűk praktikus segítők, hiszen bármilyen karcolástól, vízhólyagtól vagy bőrkeményedéstől megvédenek. Sok esetben a megfelelő komfortérzethez is hozzájárulnak, különösen a szerelési munkálatok során alkalmazott fogást segítő kesztyűk.

A munkavédelmi kesztyűk típusai

Léteznek olyan munkavédelmi kesztyűk, amelyek a magas hőnek és a savnak is ellenállnak. Ilyen típusú kesztyűket viselnek például a tűzoltók. 

Szerelési munkálatokat végző szakemberek számára fogást és anyagmozgást megkönnyítő kesztyűket is gyártanak. Így nemcsak a biztonság, de a könnyebb munkavégzés és a kényelem is érezhető. 

Nyári és téli munkavédelmi kesztyűket is gyártanak, amelyek lehetőséget biztosítanak az időjáráshoz való alkalmazkodáshoz, ezáltal a komfortérzet növeléséhez. A VasMuszakiBolt.hu munkavédelmi kesztyűi segítségével kényelemben és biztonságban dolgozhat.

Mikor jön jól a munkavédelmi kesztyű?

Azt, hogy kik alkalmaznak munkavégzés során kesztyűket, szinte fel sem tudnánk sorolni. A komoly fizikai munkát végző favágók, az elektromos árammal dolgozó villanyszerelők, az éles késekkel tevékenykedő hentesek, de az élelmiszeripar és gyógyszeripar dolgozói is viselik.

Azonban nemcsak ezek a területek igénylik meg a kezek megfelelő védelmét, hiszen az otthon végzett munkálatok során is fontos a biztonságra való törekvés.

Takarítás során kimondottan ajánlott kesztyűvel védeni a kezünket az erős vegyszerektől. Fürdőszoba vagy konyhai tisztogatás esetén, de medencetakarítás során is érdemes vegyszerálló munkavédelmi kesztyűt viselni.

A rakodókesztyűk építkezés, felújítás során jöhetnek jól. Az alapanyagok, törmelékek talicskával való elszállítása alaposan kikezdheti a tenyeret, és könnyen sérüléseket is okozhat.

A ház körüli teendők során is találkozhatunk olyan munkálatokkal, amikor jól jönne egy plusz réteg védelem a kezeinkre. Legyen szó kerti gyomlálásról vagy kerítésfestésről, nemcsak a védelem, de a kényelem is számít.

Az otthoni hobbiszerelők, barkácsolók számára is érdemes beszerezni egy pár szerelőkesztyűt, hogy az éles szerszámok és szegek ne okozzanak sérülést.

A VasMuszakiBolt.hu széles kínálatában számos munkavédelmi eszköz közül válogathat a biztonságos és kényelmes munkavégzés érdekében.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.