Írd be, mit keresel:

A férfiaknak sem mumus többé a cipővásárlás

Az ősz beköszöntével előkerülnek a melegebb lábbelik, így a bokacipők, a csizmák és a bakancsok. A papucsok és a szandálok pedig a szekrény mélyére bújhatnak. Bár kevés szó esik róla, bizony a férfiak számára is fontos az elegáns megjelenés a kényelem mellett. Számukra azonban talán még nehezebb megtalálni a megfelelő cipőt a hűvösebb napokra.

A Komfortcipő segítségével most megnézzük, milyen választék áll az urak rendelkezésére. 

Cookta - 2021.10.01.
A férfiaknak sem mumus többé a cipővásárlás

Prémium minőségű cipők férfiaknak

Az egész napos rohanásban egy komfortos, jól szellőző cipő lehet a megoldás. Nem igaz az, hogy a vastagabb modellekben beizzad a lába, és a nap végén alig várja majd, hogy megszabaduljon tőlük. Ha megfelelő kialakítású, magas színvonalon gyártott darabot visel, kedvenc cipőjét le sem akarja majd vetni. A Komfortcipő férfi utcai bokacipők sokaságával várja az erősebb nem képviselőit, így Önt is.

Nem árulnak zsákbamacskát, hiszen csakis a legjobb márkákat forgalmazzák: kínálatukban megtalálható a Rieker, a Remonte, a Birkenstock és a Skechers is egyéb kimagasló gyártók mellett. 

Forrás:
https://www.komfortcipo.hu/ferfi-cipo

A stílus is kiemelt szerepet kap

Egy férfi utcai bokacipő kitűnő választás a hideg, őszi-téli napokon. Az általuk nyújtott maximális kényelem megkérdőjelezhetetlen. Ez azonban nem minden: ezek a lábbelik meglehetősen tetszetősen is festenek. Gyártásuk során ugyanis a design is kiemelt szerepet kapott, így garantált magabiztosságot kölcsönöznek viselőjüknek. Az elegáns, a hétköznapi és a sportos stílusú cipők is felfedezhetők a férfi utcai bokacipők között, így mindenki megtalálhatja azt a darabot, mely céljainak és ízlésének a legmegfelelőbb. 

A visszafogott stílus kedvelői a letisztult, egyszerű cipők mellett tehetik le a voksot, de azok, akik a vagányságot és a feltűnést részesítik előnyben, választhatnak egy különlegesebb, színes, dekorált modellt. A cipők alkalmasak munkába járásra, sétára, szabadidős programokra és elegáns eseményeken való részvételre is, így lényegében mindenhol megállják a helyüket. 

A választás nem mindig egyszerű

A férfiaknak a vásárlás nem éppen a kedvenc elfoglaltság. A hölgyekkel ellentétben szeretnének minél előbb túllenni rajta. Pedig az ő számukra is legalább olyan széles a választék bokacipők tekintetében is, mint a nők esetében. Ha nem tudja pontosan, mit is viselne szívesen, érdemes feltérképezni a termékpalettát és kiválasztani egy stílusához passzoló, márkás cipőt. A jó hír az, hogyha egy prémium cipőt – mint amilyen egy Remonte vagy Rieker – vásárol meg, hosszú időn keresztül hordhatja majd, így egy ideig biztosan nem kell bajlódnia a vásárlással.

Egyszerű fekete vagy barna bokacipő a komolyabb, elegánsabb stílust kedvelő uraknak vagy egy vagányabb modell a lazábbaknak. Egy biztos: a márkás, kényelmes cipők közül nem tud rosszul dönteni. A választás az Öné!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.