Írd be, mit keresel:

Újszülött hálózsákkal minden sokkal egyszerűbb

Ha a Ti kicsi szemetek fénye lassan megérkezik hozzátok, akkor biztosan már csak az utolsó kellékeket szerzitek be. Ha nincs még otthon újszülött hálózsákotok, nos hadd mondjuk egyelőre csak annyit, hogy igencsak megnehezítitek a saját dolgokat. Ez a babaszoba-kiegészítő ugyanis elengedhetetlenül fontos!

Ha most velünk tartasz, megtudhatod, miért is kell minden szülőnek beszereznie egy újszülött hálózsákot, és hogy mi az a másik kiegészítő, amivel párosítva az első néhány hónap egy kicsit egyszerűbb lesz!

Cookta - 2021.10.01.
Újszülött hálózsákkal minden sokkal egyszerűbb

Mi is az az újszülött hálózsák?

Az újszülött hálózsák egy különleges kiegészítő. Tulajdonképpen egy babatakaró, amely körülöleli egész éjszaka kisbabádat. A vállánál van két pánt, amelyek segítenek abban, hogy a babán maradhasson. Ezek a takarók sokban leelőzik egyszerű társaikat. Ahogy a kisbaba gyarapszik és fejlődik, szépen lassan egyre többet fog mozogni. Ezzel azonban megnő annak is az esélye, hogy egyszerűen lemozogja magáról a takaróját. Ez azonban kellemetlen megbetegedések sorozatához vezethet, amire aztán se Te, se a kicsi nem vágytok igazán. 

Az újszülött hálózsákot, mikor a kicsi már nagyobbacska, le lehet cserélni olyan darabra, amelyből kikandikálnak a lábikói, persze ilyenkor egy pár zoknit nem árt ráhúzni még az apró lábfejeire. 

A hálózsák használata nem zárja ki, hogy babatakarót is ráteríts a kicsire, ám ad egy extra réteget, amely melegítheti, ha éjjel ezt lelökdösné.

Forrás:
https://peekabooshop.hu/babaknak

Mivel egészítsd ki az újszülött hálózsákot?

Az újszülött hálózsákba bugyolált kisbabát legjobb, ha babafészekbe teszed. Ez egy olyan kuckó, amelyet könnyű hurcolászni, miközben a kisbabának ideális fekhelyet biztosít. Ha a tökéletes babaszoba-kiegészítőket keresed, mi a Peekabooshop.hu babáknak való kínálatát bizalommal ajánljuk számodra. Náluk tényleg mindent és bármit megtalálhatsz, amivel csak rendelkeznetek kell! Termékeik prémium minőséget képviselnek, azaz kisbabádnak egyetlen termék sem fog bőrirritációt okozni. A fentebb említett termékeket is mind megtalálhatod náluk!

A babafészket tegyétek be nyugpdtan a szülői ágyba az első néhány hónap során, ameddig a kicsit pár óránként etetni és vagy pelusozni kell. Így még az ágyból sem kell kikelnetek, ráadásul a kicsinek kötődés szempontjából is jót tesz, ha a közeletekben alszik. Utána persze szoktassátok be az ő saját kis birodalmába! 

A babahálózsák kültéri megfelelője

Ha kisbabátok ősszel vagy télen érkezik, egy bundazsákot is érdemes lehet beszereznetek, ez ugyanúgy körbeöleli majd őt, mint a hálózsák, ám belülről finom meleg, a legnagyobb fagyoktól is képes megvédeni a kisbabát! 

Összefoglalva tehát: otthonotokban újszülött hálózsákba bugyolálva, babafészekbe bújtatva altassátok gyermeketeket, ha pedig elhagynátok az otthonotokat a hideg hónapok során, tegyétek bundazsákba a kicsit!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.