Írd be, mit keresel:

Atom jó Atomic sílécek

A síelés egy nagyon vagány sport. Egyszerre szórakoztató és egészséges, ráadásul a tevékenységet összeköthetjük a családi “telelésekkel” is. Azt azonban mindenki tudja, hogy ez a mozgásforma megköveteli a speckó felszereléseket. A kezdők gyakran elvesznek a kínálatban.

Ha belegondolunk, már egy elem, például a síléc kiválasztása sem egyszerű, nemhogy az egész szett összeállítása! A következő pár sorban szeretnénk neked ebben segíteni, illetve elhoztuk az Atomic minőségi síléceit is, hogy felkészülhess a télre! 

Cookta - 2021.10.01.
Atom jó Atomic sílécek

Ilyen általában egy sífelszerelés

A sífelszerelésbe minden beletartozik, ami nélkül nem ajánlott a pályára betenni a lábunkat. 

Az alapvető felszerelések között ott van a síbot, a síléc és a sícipő is. Nem elhagyható kiegészítő a síszemüveg vagy a sisak sem, de a ruházat kiválasztására is nagy gondot kell fordítanunk. A síruha mellé vízálló kesztyűt, meleg aláöltöző nadrágot, felsőt, vastag pulcsit és sízoknit érdemes keresni. Ha néhány személyes tárgyat magaddal akarsz vinni, akkor pedig egy táska is jól jön.

Valahogy így néz ki egy komplett sífelszerelés. 

Milyen sílécekkel találkozhatunk? 

A rosszul megválasztott síléc elronthatja magát a síelés élményét is. Az egyik legfontosabb dolog az lesz, hogy a sítudásunkhoz igazítsuk az eszközeinket is. 

Ha a kiválasztás során hiányzik a realitás, akkor bizony érhetnek minket kellemetlen meglepetések. A vásárlás alatt mindezek mellett meghatározó lehet még a magasság és testsúly is. 

A sílécek tulajdonképpen kétféleképpen kategorizálhatóak: felépítés és felhasználás szerint. A felépítésük lehet keményebb, vékonyabb, illetve puhább, szélesebb. 

A felhasználás kategóriájába a verseny – parksíléc, a free ride vagy az all mountain darabok sorolhatóak. 

Bármilyen szinten is tartasz, felszerelésre mindig szükséged van! A MaxBike télisport termékei között meg is találsz mindent, ami a hasznodra lesz! Arról nem is beszélve, hogy most SZÉP Kártyával is kifizetheted ezeket!

Atomic sílécek az atom jó sportolásért

A minőségi sílécek nemcsak a technikás, de a biztonságos síelést is garantálják. Az Atomic sílécek nagyon praktikusak, mivel biztosítják a magas színvonalú síelést, plusz néhány egyedi funkció is társul hozzájuk.

A professzionális, versenytechnológiával ellátott lécek már az óriás-műlesikláshoz és a műlesikláshoz is alkalmasak. A High tech kiegészítések mellett a kényelem is maximális, ennek még a magas sebesség sem akadálya! A kanyarokat csak úgy szeljük ezekkel a szépségekkel, sajátos hab alakjuk pedig elnyeli a rezgéseket. Strapabíró kialakításuknak köszönhetően sokáig szolgálnak majd minket a terepen!

Remélem, segíthettem neked, és felejthetetlen téli élményekben lesz részed a síparadicsomban!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.