Írd be, mit keresel:

Így lesz nem tökéletes fényképből gyönyörű vászonkép

Előfordulhat, hogy egy nagy érzelmi értékkel bíró fénykép valami miatt kevésbé sikerül jól, vagy éppen megsérül fizikailag. Nem kell kétségbeesni, hiszen egy különleges képszerkesztő segítségével akár vászonképként is viszontláthatod, remek minőségben.

Cookta - 2021.10.01.
Így lesz nem tökéletes fényképből gyönyörű vászonkép

Népszerű vászonképek

A vászonképek egészen különleges faldekorációs elemek, amelyek egyre népszerűbbé válnak, és már szinte minden otthon falán megtalálhatóak. Előnyük, hogy teljes mértékben testre szabhatóak, így saját fényképpel, grafikával, akár sajátos kollázst összeállítva ékesíthetik a lakások falát.

A vászonképre egy speciális nyomtató segítségével varázsolják a gyönyörű, élénk színeket. Nemcsak szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak, de karcmentességet és vízállóságot is kapunk a vászonképekhez. Így a tartósságuk generációkról generációkra megmaradhat.

Előfordulhat, hogy a fénykép, amelyről a vászonképet készíttetnénk valami miatt nem tökéletes. Túl sötét, túl világos, fakó, vagy éppen némileg homályos. De ha pont ez az a fotó, amin senki sem pislog és mindenki elégedett, nem mondhatunk le róla.

Ilyen esetben némi képszerkesztés nagyon sok segítséget nyújthat a vászonképkészítő-cégnek, és a végeredmény miatt nekünk is.

Forrás:
https://vaszonkep.hu

Mi szükséges egy vászonkép elkészítéséhez?

Ahhoz, hogy egy fotóból csodás vászonkép készülhessen, a fotónak el kell érnie egy bizonyos pixelhatárt. Ez azt jelenti, hogy a képpontokból egy jól kivehető, színeiben is korrekt képet láthatunk. Ha a fotó kis felbontású, homályos és elmosódott lett, akkor az sajnos nem mutat jól, különösen akkor, ha fel van nagyítva.

A jó képminőség érdekében körülbelül 10 centiméterenként 300 pixelnek kell rendelkezésre állnia. Egy 100 cm x 65 cm-es fotó esetében tehát körülbelül 3000×2000 pixel megléte szükséges.

Készíts gyönyörű, egyedi vászonképet a vaszonkep.hu segítségével, és dekoráld a falat fontos és szép emlékeket megidéző fotókkal!

Képszerkesztés

Számos ingyenes képszerkesztő program elérhető az interneten, amely oktatóvideókkal segít a legjobb eredmény elérésében. Az egyik ilyen program a Pixlr, amely online elérhető, és nem igényel telepítést.

Ennek segítségével saját magad alkothatsz kollázst kedvenc fényképeidből, eltávolíthatod a hátteret, hogy csak a lényeget lásd, valamint szűrőket és effekteket is használhatsz.

A legfontosabb pedig az, hogy állíthatsz a fényerőn, a tónusokon és az élességen is. Ha a kiválasztott fénykép túl nagy, egy egyszerű vágással négyzet, téglalap, vagy akár szabad formára is kivághatod azt.

A szűrők, akárcsak a népszerű képmegosztó oldalakon új színt és hatást visznek a fotóra. Különböző árnyalatokban elérhetőek, a kép hangulatához és színvilágához igazítva használhatod őket.

Ne tántorítson el egy nem tökéletes fénykép! Válaszd a vaszonkep.hu vászonképkészítő-szolgáltatását, és bátran kérj segítséget a fotód megszerkesztéséhez!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.