Írd be, mit keresel:

Alváshoz a legkényelmesebb hacuka: tipegő hálózsák

A gyerekek gyorsan cseperednek, és a növekedés mellett a mozgás is egyre több. Nem csak nappal, éjszaka is… ennek a sok jövés-menésnek pedig áldásos következménye, hogy a takaró egy idő után az ágy bármely pontján fellelhető. Az ágy sarkában, a gyerek alatt vagy a földön, de az biztos, hogy eredeti feladatát nem látja el. Ebben az életszakaszban lehet kiváló megoldás a tipegő hálózsák.

Cookta - 2021.10.03.
Alváshoz a legkényelmesebb hacuka: tipegő hálózsák

Kisgyerek, kis hálózsák. Nagy gyerek, nagy hálózsák

A hálózsák egy régóta használt és kedvelt kiegészítője az esti és délutáni alvásnak. Csecsemőkortól használható, és a szülők biztosak lehetnek abban, hogy csemetéjük nem takarózik ki az éjszaka során, vagy nem csavarja bele magát úgy egy takaróba, hogy aztán nem győzik lefejteni róla.

Általában azokkal a típusú zsákokkal találkozhatunk az üzletekben, amik bár szabad mozgást biztosítanak az alvás során, és nem akadályozzák gyermekünket, egy nagyobb gyerek esetében már problémásak. Egyrészt a méretek miatt, hiszen 110-es méret felett nem igazán találni a boltokban.

Másrészt, ha gyermekünk már egyedül is el tudja hagyni az ágyát, ezekben a klasszikus hálózsákokban való közlekedés kifejezetten balesetveszélyesnek mondható.

A tipegő hálózsákok aljára két kis kamáslit varrnak, amin kidughatóak a kis lábacskák.

A tipegő hálózsákok aljára két kis kamáslit varrnak, amin kidughatóak a kis lábacskák.
Forrás:
https://babaagynemubolt.hu/tipego-halozsak

Válasszunk az évszaknak megfelelő hálózsákot!

Gyermekünk pihentető alvásához fontos, hogy eltaláljuk a jó hőmérsékletet.

Ehhez pedig nem a hőfokszabályzót kell feljebb tekerni, hanem olyan hálózsákot érdemes választani, ami évszaknak megfelelő, jól szellőzik, de mégis megvédi gyermekünket az éjszakai megfázástól.

A Babaágynemű bolt webáruházban csupa puha anyagból készült tipegő hálózsák közül válogathatsz, amik szépek is és segítenek abban is, hogy igazán komfortossá tedd az alvást gyermeked számára.

A hálózsákhasználattól függetlenül javasolt a pizsama használata is. Ezt mindig az évszaknak megfelelően válasszuk meg. A nyári, meleg napokban elegendő lehet egy trikó vagy body használata, télen viszont érdemes jobban aláöltözni a hálózsákban. A tipegő zsákok többféle variációban készülnek, választhatsz átmeneti vagy nyári zsákokat, sőt dönthetsz arról is, hogy béléssel vagy anélkül szeretnéd-e használni.

A legbiztonságosabb: a tipegő hálózsák

A tipegő hálózsákok kiküszöbölik a klasszikus gyerek hálózsákok veszélyeit. Mégpedig azzal, hogy kialakításuk során ügyeltek arra, hogy ha gyermekünk útra kelne az éjszaka közepén, sötétben, nem fog hasra esni. A hálózsákok aljára két kis kamáslit varrtak, amin kidughatóak a kis lábacskák, így szabadabb mozgást biztosít kis használóik számára. A lábrész vissza is hajtható, illetve olyan bababarát zipzárral vannak ellátva ezek a termékek, amik garantálják a kényelmes hason alvást is.

A tipegő hálózsákról nem kell nyáron leszoktatni gyermeked, hiszen az évszaknak megfelelő darabbal bármikor nekivághattok az éjszakának. Kényelmes és pihentető alvást biztosít a nagyobb gyerekek számára is, és ha közbeszólna egy rossz álom, biztonsággal közelíthetik meg a szülői hálót akár az éjszaka közepén is.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.