Írd be, mit keresel:

Elektronikai cikkek, amelyek megkönnyítik az életünket

Igaz, hogy a mai rohanó világot sokszor stresszesnek érezzük, azonban számos előnye is van annak, hogy a modern korban élünk. Gondoljunk bele, mennyivel nehezebb lenne az életünk, ha a patakban kellene mosnunk. Mennyivel kényelmetlenebb lenne az életünk hűtőszekrény nélkül.

A háztartási cikkek amellett, hogy számos munkát kivettek a kezünkből, az egészségünket is szolgálhatják. Épp elég kimerítő lehet egy zsúfolt munkanap, könnyítsünk hát a saját életünkön. Ez a néhány eszköz biztosan hozzájárul ahhoz, hogy komfortosabban teljenek a mindennapjaink.

Cookta - 2021.12.03.
Elektronikai cikkek, amelyek megkönnyítik az életünket

Hőszivattyús szárítógép – felejtsük el a teregetést

A frissen mosott ruhák teregetése sok esetben jelenthet problémát. Ha nincs kertünk, teraszunk, erkélyünk, bent kell megoldanunk. Ez azonban gyakran vezet magas páratartalomhoz és penészedéshez. Ha kültérre ki tudjuk teríteni a vizes ruhákat, akkor sokszor a szennyeződések miatt kell aggódnunk.

Egy hőszivattyús szárítógép egy csapásra megoldja a teregetés, sőt akár a vasalás kérdését is. A mosott ruhák egy-két óra alatt tökéletesen szárazak és puhák lesznek. Nem kell aggódnunk az utcáról felszálló por miatt, amely beszennyezi a ruhát. Sőt, a lakás levegőjét sem terheljük nedvességgel.

A mosogatógép aranyat ér!

A kézi mosogatás egyik jellemzője, hogy ha több ember étkezik egyszerre, akkor bizony sokáig tart. Emellett azonban nem csupán az időnket tölthetnék hasznosabban. A felhasznált víz mennyiségével is érdemes takarékoskodnunk, hiszen minden cseppje kincs. Épp ezért ajánlott beruházni egy megfelelő méretű mosogatógépre, amely gazdaságosan végzi el helyettünk a munkát.

A gépi mosogatás ugyanis jóval kevesebb vizet használ, mint mi, amikor kézzel mosogatunk. Amellett tehát, hogy a saját kényelmünket is figyelembe vesszük, a környezetünket is szem előtt tartjuk. Ez pedig az egyik legjobb párosítás.

Egy gazdaságos hűtőben kényelmesen elférnek az ételek, és számunkra is könnyű hozzájuk férni.

Egy gazdaságos hűtőben kényelmesen elférnek az ételek, és számunkra is könnyű hozzájuk férni.
Forrás:
https://www.onlinemarkaboltok.hu/gorenje-haztartasi-gep-markabolt

Ne nyomorogjunk a fagyasztóban sem

A mirelit ételek megjelenésével egyre nagyobb lett az igény a fagyasztós hűtőszekrények iránt. Vannak azonban olyan helyzetek, amikor érdemesebb lehet egy különálló fagyasztószekrényt vagy fagyasztóládát beszerezni. Az onlineMárkaboltok Gorenje kínálatában mindkét típus megtalálható.

Ha ritkábban járunk bevásárolni, vagy van egy bevált húsforrásunk, akkor van mit a fagyasztóba tennünk. Igazán bosszantó, amikor valósággal logisztikázni kell a szűkös fiókokban. Egy gazdaságos fagyasztóban kényelmesen elférnek az ételek, és számunkra is könnyebb hozzájuk férni.

Előzzük meg a penészedést páramentesítővel

Nem csupán a kényelmünk, hanem az egészségünk szolgálatába is állíthatjuk a háztartási eszközeinket. Sokakat a penészfoltok csupán esztétikai szempontból zavarnak, pedig egészségügyi kockázatot is rejt a penészedés.

Mivel a penész a magas páratartalom következménye, érdemes páramentesítőt használni. Ez a készülék figyeli a páraszintet a levegőben, és kivonja a felesleges vizet, ha szükséges.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.