Írd be, mit keresel:

R7S LED izzók, a LED minden előnyével

LED technológia - innovatív, hatékony, modern. Hiába idegenkedsz tőle, hiába tartod drágának, ha egyszer kipróbálod, te magad fogod ajánlani másoknak. A kezdeti befektetés ugyanis hamar megtérül majd. Miért? Mert ez a jelen és a jövő megoldása.

Cookta - 2022.01.02.
R7S LED izzók, a LED minden előnyével

Mit érdemes figyelembe venni az izzók kiválasztásakor?

Amikor fényforrást választasz, akkor fontos lehet, hogy az milyen térbeli eloszlással sugározza a fényét. A fényerősség-eloszlási diagramok és a sugárzási irányjelleg görbék ennek a leírására szolgálnak. Ez alapján egy fényforrás lehet pontszerű (ilyen a hagyományos körte izzó) vagy vonalszerű (például a szokványos fénycsövek). A fényt sugározhatják a tér minden irányában egyenletes eloszlásban, vagy mint a reflektorlámpák többé-kevésbé irányítottan, egy határozott irányban és szögben.

R7S LED izzók

Természetesen ez az izzótípus – azaz a LEDLámpaház.hu-nál kapható R7S LED-ek – is mindazon tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek az összes többi a LED izzót is olyan népszerűvé tették. Nem pazarolják az energiát – energiatakarékosak, hosszú az élettartamuk, emiatt költséghatékonyak, ellenállnak a mechanikai sérüléseknek – azaz nem mennek tönkre a rázkódástól. Környezetbarát anyagok felhasználásával készülnek – ez garantálja, hogy semmiféle toxikus anyagot nem tartalmaznak. Jól viselik a gyakori ki-be kapcsolgatást is. 

A klasszikus izzók fényintenzitását is képesek helyettesíteni, arról nem is beszélve, hogy az R7S LED izzók is képesek arra, hogy bekapcsolás után nyomban teljes erővel világítanak. Ezeket a fényforrásokat leginkább kültéri reflektorokban alkalmazzák, de hatékony alternatívát jelenthetnek nagyobb beltéri helyiségek optimális fényviszonyainak a megteremtésében is. 

A hagyományos izzókhoz viszonyítva akár 90%-os energiamegtakarításra is képesek, ami annak köszönhető, hogy az éves fényveszteségük maximum 3%. Ezek a LED izzók maximum 10-40°C-ra melegednek fel, szemben a hagyományos izzókkal, amelyek akár 75-90°C-ra is.

Az R7S LED izzók a hagyományos izzókhoz viszonyítva akár 90%-os energiamegtakarításra is képesek.

Az R7S LED izzók a hagyományos izzókhoz viszonyítva akár 90%-os energiamegtakarításra is képesek.
Forrás:
https://ledlampahaz.hu/R7S-led-izzok

Hol használhatod a R7S LED izzókat?

Ezen izzók széles körben felhasználhatóak: mind az általános, mind a helyi – koncentrált világítás kialakításakor gondolhatsz a használatukra. Melyik mit jelent?

Az általános világítás biztosítja azt, hogy az adott helyiségben mindenhol azonos fényviszonyokat teremthess. Erre leginkább a nappaliban, a dolgozószobában, a fürdőszobában van szükség. 

A koncentrált világításnál egy adott felületet, mondjuk a konyhai munkapultot vagy a fürdőszobában a tükör környékét kell tökéletesen megvilágítani.

A hangulatvilágítás segítségével pedig kellemes, pihentető körülményeket tudsz teremteni. A megfelelő színhőmérséklet kiválasztásával imitálni tudod a természetes fényeket, segítve ezzel a szervezeted egészséges működését. A megfelelő fénnyel hatást tudsz gyakorolni a hangulatodra vagy a koncentrálóképességre. A melegebb árnyalatok pihentetőbbek, a hidegebb fehér árnyalatok használata pedig segíti a koncentrációt. 

Használj te is LED fényforrásokat, ahol csak lehet, aknázd ki minden előnyüket – csak jól jársz velük!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.