Írd be, mit keresel:

Milyen szempontok alapján válasszunk hajszárítót?

Akár otthoni használatra, akár professzionális munkahelyi környezetbe keresünk hajszárítót, mindenképpen fontos a magas minőség, hiszen testünk egy részéről van szó, amely rendszeresen érintkezik a forró levegővel.

A másik kiemelt tényező, hogy mindenki szeretné valamilyen stílusúra formázni hajtincseit. Van, aki kiegyenesíteni szeretné, van, aki pedig hullámos fürtöket szeretne hajkoronájába varázsolni. Egy jó hajszárító mindegyikre képes.

Cookta - 2022.01.20.
Milyen szempontok alapján válasszunk hajszárítót?

Hajszárító különböző intézményekbe

Különbséget kell azonban tennünk az egyes intézményi felhasználások között. Igaz, hogy mindegyik esetben a kiváló minőség kulcsfontosságú, de vannak egyéb szempontok is, amelyek csak az adott cégre vagy intézményre jellemzők.

Ilyenformán, ha egy fodrászüzlet mesterfodrászai keresnek hajszárítót, az egy másik kategóriát kell, hogy képezzen. Az ilyen típusú hajszárító esetében nem árt, ha több a melegítési fokozat, és kapcsolódik hozzá jó néhány kiegészítő.

Falra szerelhető hajszárító

Falra szerelhető hajszárító
Forrás:
https://alphadenthigienia.hu/spl/431205/Hajszaritok

Hotelek hajszárítói

Manapság már minden, hírnevére valamit adó panzió vagy hotel bekészít a szobákba hajszárítót is.

A vendéglátóipari egységekben az érkező vendégek számára elérhető hajszárítók esetében fontos, hogy gyorsan és alaposan szárítsanak.

Egy szállodába általában pihenni megyünk, és nem azért, hogy órákat töltsünk el hajformázással, bár biztos ilyenre is akad példa. A másik lényeges szempont, hogy a hajszárító megfelelő közelségben elérhető legyen, és fel lehessen akasztani a falra.

Köztudott, hogy fürdőszobában, vizes blokk közelében kiemelt figyelem mellett szabad csak hajat szárítani, ugyanakkor jó az, ha kéznél van egy szállodában az a hajszárító. Van, ahol nem falra akaszthatós változatot találunk, hanem csak a fiókba rejtik el, hogy ne legyen szem előtt.

Szárítkozás uszodákban

Szintén alapkövetelmény egy igényes közintézmény esetében, ha úszómedencéje mellett az öltözői blokkokban elérhetőek a hajszárítók. Ráadásul itt nem egy darabról beszélünk, hanem egy hajszárító falról, ahol sorban el vannak helyezve ezek az eszközök, hogy pl. egy iskolai úszásoktatás befejeztével nagyon sok gyerek egyszerre tudjon szárítkozni.

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft. hajszárító választéka kielégíti a kisebb és a nagyobb teljesítményű igényeket is. Találunk 1200 W teljesítmény alatti termékeket is, melyek tényleg csak azt a célt szolgálják, hogy a vizes haj minél előbb megszáradjon.

Az 1200 W és 2000 W közötti teljesítményű szárítóberendezések közepesnek mondhatók, míg a 2000 W felettiek már igen jó, maximális erősségű készülékek.

Az olyan forgalmas helyekre, ahol nagyon sok ember fordul meg, pl. sportcsarnokok, stadionok, és ahol nem lehet ellenőrizni a használatot, érdemes elhelyezni ún. vandálbiztos készülékeket. Ezek a hajszárítók mind burkolatban, mind pedig a gégecső részüket tekintve nagyon ellenállók mindenféle túlzott igénybevétel esetén is.

Az Alpha-Dent-Higiénia Kft.-nél gégecső nélküli, csak vezetékkel rendelkező készülékeket is találsz, ha az a megfelelőbb számodra. Jó böngészést!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.