Írd be, mit keresel:

Közkedvelt játékok a fiúk körében

A játék, mint kikapcsoló, tanító és önfejlesztő tevékenység évezredek óta életünk fontos része. A játék már nagyon pici korban elkezdődik és ha szerencsések vagyunk, még felnőttkorunkban is nyílik néha lehetőség a szórakozás ezen formájára.

Cookta - 2022.02.16.
Közkedvelt játékok a fiúk körében

A játék segít a világ dolgainak megértésében, a szociális készségeg, társas kapcsolatok fejlődésében. A legkisebbek számára elősegíti a nyelvi fejlődést és a bonyolultabb fogalmak megértését.

A játékoknak megannyi formája létezik. Vannak kifejezetten lányos és fiús eszközök. Utóbbi kategóriába sorolhatunk mindent, ami 2-4-6-8 keréken gurul. A BestMarkt kínálatában is megtalálhatóak a legközkedveltebb járművek, köztük különleges játékmotorok sokaságával.

Életkors-pecifikus motorok

Több minden alapján csoportosíthatjuk a különböző játékmotorokat. Az elsődleges szempont, hogy melyik korosztály számára készültek. A 2-3 évesek részére egyszerűbb kivitelezésű, kis alkatrészeket nem tartalmazó, klasszikus, kézzel mozgatható járművek készülnek a korosztály igényeihez igazodva. A kicsivel idősebbek már bátran játszhatnak távirányítós, akkumulátorral vagy elemmel működő, élethű modellekkel. Az 5-6 évesek vagy korosabb gyerekek számára összeszerelhető motorokat is gyártanak, a kreativitás, a kézügyesség és a logika fejlesztése érdekében.

Motor modellek

A játékboltok polcain is találkozhatunk olyan kétkerekű járművekkel, melyek a valóság tökéletes, kicsinyített másai. Ezekért a motorokért borsosabb árat kérnek, hiszen nem kizárólag fiataloknak, hanam a motoros sportok szerelmeseinek és a fanatikus gyűjtőknek is szánják. Sok esetben ezekhez a járművekhez utas is tartozik.

Forrás:
Unsplash

Mesés motorok

A játék motorok egyik speciális fajtáját alkotják azok a járművek amelyeket mesék ihlettek. A gyerekek körében nagyon közkedveltek ezek a termékek, főleg, ha Ricky Zoomról, Sam, a tűzoltóról vagy éppen Super Marióról van szó. Ezek a játékok tökéletesen úgy néznek ki, mint amit a televízió képernyőjén megszoktunk. Lehetnek klasszikus formájúak, összeszerelhetőek, esetleg elektromos irányításúak.

A játék motorok ára

A játék motorok ára nagyon változó, a kisebbeknek szánt, egyszerűbb darabok pár ezer forintért már beszerezhetőek. Ahogy nő a méret és a motor tudása, úgy nő annak ára is. A távirányítós motorok 10-15 ezer forintba kerülnek, persze a komolyabb modellekért több pénzt is elkérhetnek. Legköltségesebbek a motor modellek, hiszen aprólékosan kidolgozottak, szépen megmunkáltak, és főként gyűjtők számára gyártják őket.

A legnagyobb motorrajongó gyerekek részére számos kiegészítő beszerzésére nyílik lehetőség. Vásárolhatunk összeszerelhető pályákat, szerelőműhelyt és garázst is a kétkerekű csoda számára. Minden bizonnyal nagy örömöt szerezünk majd vele a család legfiatalabb tagjának. 

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.