Írd be, mit keresel:

Faragj le az ügyviteli terhekből egyszerűen!

Kis- és középvállalkozás vezetőjeként számos munkaüggyel kapcsolatos feladat nyomja a válladat, miközben a haladáshoz és fejlődéshez leginkább a vállalkozással kapcsolatos feladatokra kellene koncentrálnod. 

Cookta - 2022.02.20.
Faragj le az ügyviteli terhekből egyszerűen!

Hogyan könnyítheted meg a dolgodat?

Az egyik lehetőség értelemszerűen az, ha a feladataid egy részét kiszervezed, ám ez gyakran túl nagy költséggel járhat. Ha szeretnéd egyszerre a kezedben tudni, ugyanakkor a lehető legegyszerűbben megoldani a dolgokat, választhatod az eKRS jogi ügyintéző rendszert, melyen keresztül online intézheted a munkaügyeket.

Miért éppen az eKRS?

Mert megbízható, hiszen szakmai háttere van annak köszönhetően, hogy a KRS Ügyvédi Iroda elektronikus szolgáltatásaként veheted igénybe. Ezenfelül természetesen számos további előnyt is magadénak tudhatsz, hiszen a felületen keresztül kedvező és fix áron veheted igénybe a szolgáltatásokat, amelyek nagyrészt automatizáltak, s egyáltalán nincs szükség a nyélbe ütéshez személyes találkozásra sem. Így a hosszas időpont-egyeztetést és az utazással járó időbeli és energiákat érintő kieséseket is elfelejtheted.

Az eKRS hátterének köszönhetően az itt elkészült dokumentumok megfelelnek a rájuk vonatkozó legfrissebb előírásoknak, ráadásul a meglévő regisztráción keresztül azok a későbbiekben is elérhetőek maradnak, így nem kell attól tartani, hogy problémát okoz, ha elkeveredik egy fontos irat. Innen ugyanis később is letölthető, és tetszés szerint kinyomtatható.

Milyen típusú munkaügyeket intézhetsz a rendszeren keresztül?

Bármilyen munkakörre vonatkozó munkaszerződések megkötésére lehetőséget kínál a felület, amelynek része a munkáltatói tájékoztató is. 

Titoktartási megállapodás is születhet az eKRS-en keresztül, amelynek része a titok tulajdonosának és fogadójának azon adatai, amelyek szükségesek egy ilyen jellegű dokumentumhoz, hogy az valóban érvényes legyen. 

Továbbá tartalmazza a bizalmas információ átadását, illetve annak körülményeinek meghatározását, amely egy esetleges problémás helyzetben igazán fontos tényező lesz. Természetesen nem maradhatnak ki a titoktartás esetleges megszegéséhez kapcsolódó szankciók sem, így mindkét szerződő fél számára teljesen egyértelmű lesz a szituáció, valamint a szerződés megszegésének következményei is.

A munkaügyek között komplett KKV adatvédelmi csomag is megtalálható, amely szintén teljeskörűen magába foglalja mindazokat a dokumentumokat és kérdések, amelyek e témakörben elengedhetetlenek.

Miért éri meg az eKRS-t választani?

Azért, mert időt, energiát és pénzt spórolsz azzal, ha ezt a felületet használod, miközben megbízható dokumentumok készülnek, amelyekkel kapcsolatban nem merülhet fel a kérdés, hogy egy esetleges vitás helyzetben nem állják meg a helyüket bármilyen szempontból, akár a bíróság előtt is. Amennyiben pedig személyes konzultációra is igényt tartanál, a KRS Ügyvédi Iroda várja megkeresésedet.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.