Írd be, mit keresel:

Ferrero házilag klónozva – a legfinomabb csokigolyó aranypapír nélkül

Nagyon mogyorós és csokis, lehetetlen nem szeretni, egyszerre olvad és roppan a szájban, az egyik legizgalmasabb csokis finomság a Ferrero Rocher. Ha nem ragaszkodtok az aranypapírhoz, akkor mutatjuk a tökéletes házi változatot, ami sokkal költséghatékonyabb, nagyon egyszerű, és igazi klónja az eredeti olasz bolti változatnak!

Cookta - 2022.02.23.
Ferrero házilag klónozva – a legfinomabb csokigolyó aranypapír nélkül

Ami nekünk a „piros mogyorós”, az az olaszoknak a Ferrero Rocher. Csokoládé és pörkölt mogyoró tökéletes összhangja, megunhatatlan és verhetetlen párosítás. Az olaszok egyik kedvenc csokija nálunk is nagyon népszerű, de őszintén szólva nem igazán pénztárcabarát.

Viszont van házi változata is, amihez csupán 4 alapanyag szükséges, nagyon egyszerű, és ha mindent beszereztünk hozzá, akkor mindennemű extra konyhai tudomány nélkül készülhet is a mogyorós csokibomba.

A csoki és a mogyoró adott, ehhez jön titkos alapanyagként a nápolyi!

Csokiparány is használható, de bármilyen csokis vagy mogyorókrémes nápolyi is megfelel, amit morzsásra aprítunk. Amitől mindez összeáll, az a Ferrero-cég legütősebb szereplője, a Nutella, ami extra mogyoróval és kakaóval turbózza fel a bonbonunkat! Meg is vagyunk, már csak össze kell ezeket raknunk: jöjjön a recept!

A cikk itt még nem ér véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
Depositphotos

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.