Írd be, mit keresel:

Te elégedett vagy a Facebook oldaladdal?

Amikor bő tíz évvel ezelőtt a Facebook betört a magyar piacra is, még nagyon kevés vállalkozás ismerte fel, sőt egyáltalán ismerte el a közösségi oldal létjogosultságát, mára viszont egy új vállalkozás egyik első lépése a Facebook oldal létrehozása.

De vajon most, hogy már mindenki fent van Facebookon, az vajon azt is jelenti értelemszerűen, hogy jól “csinálja” az oldalát? Bizonyára te is kérdőjelezted már meg a saját oldalad milyenségét, és merült fel benned ezer kérdés.

Ha annyira most nem is fogunk tudni válaszolni, de talán az irányt jól meg tudjuk határozni.

Cookta - 2022.03.04.
Te elégedett vagy a Facebook oldaladdal?

Mert a Facebook is egy szakma…

Ezért aztán a Klikkmarketing Facebook oldal szakértőivel konzultálva számos olyan érdekességet tudtunk meg, amiket sajnos nem minden, Facebook oldalt kezelő ismer, pedig nagyon is kellene.

Hogy mikre gondolunk?

  1. Arra, hogy nem mindegy, mikor posztolsz, hiszen léteznek olyan idősávok, amikor egy leheletnyivel jobb organikus elérést tudsz produkálni.
  2. Arra, hogy nem mindegy, milyen gyakran posztolsz, mert igazán szoros kapcsolatot csak akkor tudsz kiépíteni a követőiddel, ha naponta, sőt naponta akár többet is posztolsz.
  3. Arra, hogy a Facebook értékeli, ha minőségi tartalmat készítesz, és sokkal több emberhez segít eljutni.
  4. Arra, hogy a Facebook átlát a szitán, és az öncélú like-gyűjtést már régóta nem támogatja.
  5. Arra, hogy változatos posztokkal sokkal jobban tudsz igényes oldalt produkálni.

És igen, nagyon fontosak a technikai paraméterek, szinte ki lehet matekozni, hogy mikor teljesít jól egy poszt és mikor nem. Persze ehhez azért nem árt teljesen elmélyedni a Facebook világában, de igazából erre vannak specifikus vállalkozások, hiszen te elsősorban valami teljesen máshoz értesz sokkal jobban!

Légy eredeti, és a Facebook szeretni fog!

Persze lehet egy gyors checklistet összeállítani (mikor, hogyan, milyen formában, milyen fotóval posztoljak), de igazából a tartalom fog eldönteni mindent.

Ha semmitmondó, jellegtelen posztokat gyártasz, akkor legfőbb ideje jó minőséggel kedveskedni a követőidnek!

A jó hír az, hogy a kezed nincs megkötve, így számos témában tudsz a szakmádba vágóan posztolni. Mutatjuk is!

  1. Megoszthatod az új, sőt akár a régebbi blogbejegyzéseidet.
  2. Megoszthatsz és véleményezhetsz a szakmáddal kapcsolatos híreket, újdonságokat.
  3. Nevelheted a közönséged hasznos információkkal, tanácsokkal.
  4. Kérdezheted a közönséged, de fontos, hogy a kommentjeikre reagálj!
  5. Megoszthatsz infókat arról, hogyan dolgoztok, kik dolgoznak nálatok, mutathattok akár életképeket is.

Persze még van sok egyéb ötlet, ezért ha úgy érzed, jól jön némi tanács, akkor keresd bátran a Klikkmarketing szakértőit akár egy eseti konzultációra!

Nem vagy egyedül!

Bár biztos elönt néha a kétségbeesés, azért látható, hogy vannak szakértők, akik azért dolgoznak, hogy minél igényesebb és informatívabb legyen a Facebook oldalad, minél több követőd legyen és ők minél aktívabbak legyenek! Csak tudd, hogy van hova fordulnod, létezik a Facebook mentőöv, csak nyúlnod kell utána!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.