Írd be, mit keresel:

A népszerű telefonok javítása márkafüggetlen szervizekben is megoldható

Az okostelefonok életünk aktív részesei, nélkülük szinte félkarúak vagyunk, így ha meghibásodnak, működésképtelenné válnak, minél rövidebb ideig szeretnénk csak nélkülözni. Bármelyik gyártó bármelyik modelljével megtörténhet a baj, köszönhetően annak, hogy a készülékek a kényelmes használatot megkönnyítendő, egyre nagyobb kijelzővel kerülnek forgalomba, egyre laposabbak, egyes modellek esetében nemes, ám törékeny anyagokat használnak.
Cookta - 2022.03.14.
A népszerű telefonok javítása márkafüggetlen szervizekben is megoldható

A hivatalos márkaszervizek egy része külföldi javítóbázisba szállítja szerelésre a készülékeket, így a művelet akár 1-2 hetet is igénybe vehet. Cserekészülék hiányában ez rengeteg idő. Létezik-e más megoldás? Megbízhatóak-e a márkafüggetlen szervizek? Vállalnak-e garanciát az általuk végzett javításokra?

Ami elromolhat, az el is romlik

A megfelelő kiegészítő védelmek, mint a tokok és a kijelzővédő fóliák ellenére is bekövetkezhet a baj, ha leesik a telefonunk vagy más módon éri sérülés. A megoldást a javítás jelentheti, amely költséghatékonyabb, mint a készülékcsere. A GSM Pont szervizeiben minden típusú készülék javítását vállalja a megbízható tudással, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező szakértő csapat.

A márkafüggetlen szervizek nagy előnye a gyorsaság és a kedvező árképzés, amelyet az utángyártott alkatrészek révén tudnak biztosítani. 

A szervizek a legtöbb márka legtöbb modelljének összes lényegi alkatrészének cseréjét biztosítani tudják, a kijelzőktől kezdve a kamerákon, akkumulátorokon, hátlapokon át a töltőportok és a hangszórók cseréjéig, de akár adatmentésre is szakosodnak. 

Forrás: Canva

Márkaszervizek vs. márkafüggetlen szervizek

A hivatalos márkaszervizek végzik a gyártó által vállalt garancia alapján a garanciális idő alatt a készülékek javítását. Azért célszerű ezeket választani, mert minőségi gyári alkatrészeket építenek be, továbbá az itt végzett javítások esetén tudják kiterjeszteni a jótállást a készülékre. Hátrányuk, hogy sok esetben hosszú átfutási idővel vállalják a szervizelést, valamint a garanciális időn túli javításokért magas árat kérnek. 

Ezzel szemben a márkafüggetlen szervizekben gyors, akár 1 órán belüli javítást is vállalnak, valamint az utángyártott alkatrészeknek köszönhetően árban is kedvezőbbek, valamint garanciát is vállalnak a munkájukra. Telefonszervizt már majd minden sarkon, minden nagyobb településen találni. Hátrányként említhető, hogy a nagy számok törvénye alapján sok közöttük a kevésbé megbízható szerviz, ahova jobb, ha nem adod be a telefonodat. Ez azonban körültekintő, a vásárlói értékeléseket szem előtt tartó választással kiküszöbölhető.

Miért ajánlott szervizben javíttatni a készülékeket?

A házilagos javításnak, bár olcsóbbnak tűnhet, megvannak a hátrányai, amelyek miatt összességében jóval drágább is lehet a végére.

Speciális célszerszámok hiányában szinte lehetetlen megfelelő minőségben a legegyszerűbbnek tűnő hibák javítása is, ráadásul nagy kockázatot hordoz magában, a telefont akár használhatatlanná is teheti.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.