Írd be, mit keresel:

Útmutató szabadon álló kád választásához

Manapság szinte mindenki szabadon álló kádat akar magának otthonra, hiszen egyre több elegáns és mesébe illő változattal találkozhatunk. Régebben csak egyfajta kádat lehetett beszerezni, hiszen ekkor még nem volt könnyű technológia arra, hogy falra tolható változatot csináljanak. Amint rájöttek, hogyan valósítható meg mindez, a helytakarékosságuk miatt a falhoz vagy a sarokba épített kádak átvették az uralmat a fürdőszobában.
Cookta - 2022.03.14.
Útmutató szabadon álló kád választásához

Ebben a cikkben segítünk, hogyan találd meg a tökéletes berendezést otthonra!

Aki keres, az talál: útmutató kád választásához

A Mozaikkerámia szabadon álló kádjai igen népszerűvé váltak az elmúlt időszakban, hiszen sokan még egy kisebb fürdőszobába is igyekszenek fürdőkádat szereltetni. Az egyes típusok olyan szépek, hogy akár még ékszernek is elmennének. Ezek a kivitelek amellett, hogy gyönyörűek, nem kell kompromisszumot kötni a fallal, így a kádforma érvényesülni tud bármely otthon esetében. Ne feledkezz meg róla, hogy mennyire kényelmes kádban lábat és kezet lógatni. Ezt sajnos a falhoz tolható modellek esetében nem tudod megtenni, szemben a szabadon álló kádakkal, ahol mind a két kezedet levegőztetheted. 

Az utolsó nyomós érv mellettük, hogy bárhova tehetőek. Ha tehát van a fürdőszobában egy hatalmas ablakod, esetleg a terasz csodálatos kilátására nyílik, akkor nyugodtan oda tudod tenni a kádat. Amennyiben viszont úgy döntesz, hogy mégis a falhoz tolnád, ebben az esetben ezt is választhatod. Szabadon szerelheted a fürdő bármely részébe. 

Mire figyelj vásárlás előtt?

A kád egy olyan berendezés, aminél már kétszer meggondolod, hogy milyet és mennyiért vegyél meg. Egy drága változatnak igen tetszetősnek kell lennie ahhoz, hogy azt a jelenlegi helyzetben megvásárold. A Mozaikkerámia azonban kiváló ár-érték arányban kínál szabadon álló kádakat, amelyekkel garantáltan elégedett leszel. Amellett, hogy jó áron kaphatóak, minőségi alapanyagból készülnek, így 10-15 év múlva is ugyanolyan szépek, biztonságosak és kényelmesek lesznek. 

Nem ér semmit egy kád, ha pár év alatt sárga lesz, szétreped, hiszen kispórolták belőle a rétegeket. Ráadásul egy kádcsere nem annyira olcsó, hiszen nemcsak a berendezést kell megvenni, hanem a szakembert is ki kell fizetni, aki mindezt megvalósítja. Minél tovább jó egy kád, annál jobban eloszlik annak az ára, annál előbb megtérül. 

Ezeket vedd figyelembe!

Az egyik legfontosabb, hogy hány év garancia jár az adott modellre. Olyat keress, aminél ez az idő hosszú, hiszen a legjobb modellekre a gyártók szívesen adnak több év garanciát. Tisztában vannak ugyanis azzal, hogy milyen minőségben készült az adott darab, tesztelték és az anyagok jól bírják a gyakori használatot. Egyes kivitelekre akár 15 évet is vállalnak, ami igen kedvező a kádak piacán. 

Ügyelj továbbá arra, hogy a kádhéj erős legyen. Fontos, hogy kívül luxushatást keltsen, belül pedig biztonságos legyen. A kád anyaga sokszor kap hideget és meleget, bírnia kell a testsúlyunkat, a nedvességet, emellett nem árt, ha nem karcolódik olyan könnyen. 

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.