Írd be, mit keresel:

Lakásdekoráció kisokos – hogyan öltöztessük új köntösbe otthonunkat egyszerűen?

Otthonunkban nemcsak a konkrét funkcióval rendelkező berendezési tárgyaknak van helye, hanem legalább ilyen fontosak a dekorációs elemek is, melyek megadják az enteriőrnek azt a pluszt, ami által jól érezzük magunkat lakásunk falai között.

Ha már unjuk a jelenlegi dekorációt, vagy csak szeretnénk kibővíteni, akkor érdemes elolvasni az alábbi hasznos tippeket!

Cookta - 2022.04.01.
Lakásdekoráció kisokos – hogyan öltöztessük új köntösbe otthonunkat egyszerűen?

Nézzünk körül alaposan, hogy minél szélesebb kínálatból választhassunk!

Sokan esnek abba a hibába, hogy amikor nagy lelkesedéssel belevágnak a lakásdekorálásba, az útjuk csak a legközelebbi lakberendezési áruházig vezet, és az ott lévő kínálatra korlátozzák a választást. Ha ezt a megoldást választjuk, akkor készüljünk fel arra, hogy valószínűleg kompromisszumot kell majd kötnünk, hiszen be kell érnünk azokkal a termékekkel, amiket az adott üzlet forgalmaz.

Ám ha ennél nagyobb szabadságra vágyunk, akkor vegyük az irány az internet felé, és nézelődjünk a webáruházakban, például a Home&Style dekoratív kiegészítőinek kínálatában

Az online térben ugyanis sokkal, de sokkal több lehetőség áll rendelkezésünkre, hiszen a választék összehasonlíthatatlanul nagyobb. Ráadásul nem kell órákat szánni arra, hogy boltról-boltra járjunk, és a nap végére alaposan elfáradjunk, hanem otthonunk kényelméből, akár a kanapéról átböngészhetünk több ezernyi terméket

A webshopok virtuális “polcain” biztosan találunk majd olyan dekorációs elemeket, melyek megfelelnek az elképzeléseinknek, csupán annyi a dolgunk, hogy megrendeljük őket. Igaz, hogy így a vásárlás után nem lesz rögtön a kezünkben a termék, de ha azt nézzük, hogy nem kell sorban állni a kasszánál és cipekedni, akkor összességében jobban járunk az internetes beszerzéssel. Ráadásul nem kell alkalmazkodnunk a nyitvatartási időhöz sem.

Fontosak a dekorációs elemek is, melyek megadják az enteriőrnek azt a pluszt, ami által jól érezzük magunkat lakásunk falai között.

Fontosak a dekorációs elemek is, melyek megadják az enteriőrnek azt a pluszt, ami által jól érezzük magunkat lakásunk falai között.
Forrás:
https://homeandstyle.hu/lakas-dekoraciok/dekorativ-kegeszitok

Nagyobb tárgyak vásárlása előtt mindig végezzünk méréseket!

Meglehetősen kellemetlen, amikor az újonnan vásárolt állólámpát vagy padlóvázát izgatottan kicsomagoljuk, majd az örömünk gyorsan csalódottságba vált, amikor rájövünk, hogy bizony nem fog elférni ott, ahol el akartuk helyezni.

Ezt viszont meglehetősen egyszerű kivédeni: a vásárlás előtt jegyezzük fel a kiszemelt termék pontos méreteit (szélesség, magasság, mélység) és mérjük le, hogy elfér-e ott, ahová tenni szeretnénk. A termékek dobozán (vagy webshopos vásárlás esetén az adatlapján) általában feltüntetik a méreteket, így ezzel nem lesz nehéz dolgunk. 

Ha kell, végezzünk néminemű átalakítást!

Vásároltunk néhány szép üvegedényt, de utólag rájöttünk, hogy túlságosan egyhangúak? Az ezüst színű virágtartó mégsem passzol olyan jól a nappaliba, mint ahogy azt gondoltuk? Ne essünk kétségbe, hanem vegyük elő a kreatív énünket, és alakítsuk át a tárgyakat a nekünk tetsző stílusra!

A különféle festékek, matricák, fóliák segítségével szinte teljesen új megjelenést adhatunk a dekorációs elemeknek anélkül, hogy le kellene cserélnünk őket. Csupán egy kis szabadidőre és kreativitásra van szükség hozzá.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.