Írd be, mit keresel:

Tojásos trükkök húsvétra hangolódva

Igaz, hogy a húsvéti locsolkodás kicsit megkopott az utóbbi időben, de tojást festeni nemcsak a locsolkodóknak lehet, hanem remek módja a húsvéti hangulat megteremtésének.

Cookta - 2022.04.07.
Tojásos trükkök húsvétra hangolódva

Mikor festettetek utoljára? Nem, nem a körmötökre, a hajatokra vagy a hálószoba falára gondolunk. Mikor volt utoljára a kezetekben ecset és papír? Na jó, utóbbi valószínűleg most sem lesz, de használhatjátok úgy is a tojás héját, mintha az lenne maga a festővászon. Engedjétek el a fantáziátokat, és legyetek egypár percig őrült festőművészek!

Érdemes a tojásokat először megmosni, majd kifújni – így a tojás beltartalma is felhasználható, mondjuk egy jó kis omletthez vagy quiche-hez

A munkafolyamatot fázisfotókkal itt követhetitek >>

Forrás:
Hámori Zsófia

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.