Írd be, mit keresel:

Varnus Xavér a templom után, egy szállodát vásárolt meg

Varnus Xavér még 2015-ben hagyta maga mögött Magyarországot, de azóta is sokakat érdekel a művész sorsa.

Cookta - 2022.04.26.
Varnus Xavér a templom után, egy szállodát vásárolt meg

Az orgonaművész élete során több mint háromezer hangversenyt adott, végül 2015-ben először Berlinben vett lakást, később Kanadában találta meg a helyét – írja a Femina.hu.

Kanadában szeretett volna közelebb lenni fiához és unokájához, ami nem teljesen sikerült, ugyanis 1800 kilométerre tőlük egy templomot vásárolt lakóhelyéül, ami a mellette lévő parókiával együtt nagyon a szívéhez nőtt. A Varnus Hallnak elkeresztelt ingatlanban élénk szociális élet folyik, mivel gyakoriak a délutáni teázások, és Xavér előszeretettel ad kisebb koncerteket vendégeinek. Álma azonban csak akkor teljesült igazán, amikor nemcsak egy gyönyörű templomot birtokolt, hanem szállodát is.

Vásároltam egy gyönyörű templomot a hozzá tartozó parókiával együtt, de aztán körülbelül egy fél évre rá eladósorba került egy fantasztikus kis négyszobás, angol szálló két sarokkal arrébb. Nekem gyerekkorom óta az volt az álmom, hogyha majd öreg leszek, lesz egy kis négy-öt szobás angol szállóm. Reggelenként selyemköntösben ülök a reggelizőszobában, keretes újságot olvasok, és ahogy jönnek le a vendégek, mindenkivel pletykálok. Úgyhogy aztán megvettem ezt a kis szállodát is – mesélte az RTL Klub Reggeli című műsorában 2021 decemberében Varnus Xavér.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.