Írd be, mit keresel:

Amber Heard vagy Johnny Depp? Borravalóval szavazhatnak, hogy kinek van igaza

A nem mindennapi pereskedés már harmadik hete zajlik Johnny Depp és Amber Heard között. A Jack Sparrow-t alakító színész rágalmazás miatt adott be keresetet exfelesége ellen, aki ellenpert indított, és 100 milliós kártérítést követel Johny Depptől. De kinek van igaza?

Cookta - 2022.05.03.
Amber Heard vagy Johnny Depp? Borravalóval szavazhatnak, hogy kinek van igaza

Az ügy nagy port kavart az egész világon, de az Egyesült Államokban a leginkább. Mindenkit érdekel, hogy végül a bíróság kinek a javára fog dönteni, kinek ítél igazat, ezért az amerikai kávézókban a vendégek véleményére is kíváncsiak. Számos helyen borravalóval próbálják szavazásra bírni az embereket, hogy kinek a pártján állnak. A Twitteren közzétett fotók azt mutatják, hogy sokan inkább a híres színész oldalán állnak, mintsem az exfeleség mellett.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.