Írd be, mit keresel:

Rácz Jenő elüldözte a stúdióból Járai Mátét -Videó

Két éve szerepeltek együtt a Nyerő Párosban, ahol többször is egymásnak feszültek.

Cookta - 2022.05.04.
Rácz Jenő elüldözte a stúdióból Járai Mátét -Videó

Elég sok konfliktusuk volt a műsorban, amit úgy tűnik, Rácz Jenő azóta sem felejtett el. Járai Máté most Istenes Bence műsorában,az IstenEst-ben mesélt legújabb balhéjukról.

Rácz Jenő úgy berágott rám a Nyerő Párosban, hogy nem volt hajlandó beülni hozzám beszélgetni a Reggeliben. Nem az ütött szíven, hogy a Jenő nem ül le velem beszélgetni, hanem hogy ennyi év után még mindig kéri, hogy ha én vagyok a műsorvezető, ő nem szeretne bejönni. Ezt az új szerkesztőnk nem tudta

– mondta Járai Máté Istenes Bencének. Azt hitte, hogy sikerült félretenni az ellentéteket, de tévedett.

Először tökre megörültem, amikor láttam az adásmenetben, hogy jön. Azt gondoltam, megszületett a Kamilla és akkor most megbocsátotta ezt a történetet, túl vagyunk a problémán, és beül velem beszélgetni, és azt mondjuk, hogy fátylat a múltra. Ehhez képest éjjel fél tizenkettőkor kiderült, amikor meglátta, hogy én vagyok a másnapi műsorvezető, és azt mondta, akkor ő nem ül be.

Ezt végül úgy oldották meg,hogy Peller Mariann beszélgetett Rácz Jenővel, míg Járai Máté egy másik vendéggel foglalkozott.

Objektum doboz

A színész-műsorvezető és Rácz Jenő között azért alakult ki vita a két évvel ezelőtti Nyerő Párosban, mert a Járai házaspár szóvá tette, a sztárséf nyers stílusban szólt szerelméhez, Gyuricza Dórához.

A Blikk szerette volna megismerni Rácz Jenő oldaláról is a történetet, ám ő nem kívánt nyilatkozni. Az RTL Klub arra a kérdésükre, hogy ez szokványos eljárás-e, így válaszolt:

Ebben az esetben nem ez történt. Több vendég volt egyszerre a stúdióban, így a műsorvezetők megosztásra kerültek (ez gyakori a műsorban). A műsorvezetők közül pedig gyermekvállalás és Konyhafőnök témákban – egyelőre – Peller Mariann a kompetensebb, ezért beszélgetett ő Rácz Jenővel

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.