Írd be, mit keresel:

„Ez gyalázat, ha nem vagy rá képes, most sétálj ki” – Rácz Jenő kiborult

A kendőzetlen kritikák a konyhafőnök egyik részéből sem hiányoznak. Ezúttal nemcsak Fördős Zé, hanem Rácz Jenő is kioktatta a versenyzőket.

Cookta - 2022.05.06.
„Ez gyalázat, ha nem vagy rá képes, most sétálj ki” – Rácz Jenő kiborult

Elsőként Fördős Zé oktatta Frohner Fecót, majd a második körben Rácz Jenő nézte meg Moncsi asztalát ahol a fiatal lány a halfilével küzdött- írja a Noizz.

Moncsi elég nehezen birkózott meg a feladattal, sehogy sem sikerült kinyernie a halfilét az asztalon lévő állatból. Kapkodott és fogalma sem volt, hogyan dolgozza fel a halat. Ezt látva Rácz Jenő kiborult és kemény szavakkal próbálta helyes irányba terelni Zé versenyzőjét:

“Ez gyalázat! Meggyaláztuk a halat. Muszáj lesz kiszedni egy szép filét. Én szeretnék látni egy tökéletes halat, ha nem vagy rá képes, akkor most sétálj ki!”

A versenyző azonban nem szeppent meg a kemény szavaktól, inkább nekiállt, hogy még egyszer megpróbálja teljesíteni a feladatot. Másodjára sem járt sikerrel, a végére teljesen széttrancsírozta a halat.

Objektum doboz

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.