Írd be, mit keresel:

A gyászoló édesanya gyermekei uzsonnásdobozait csak a sírjukra tudta elvinni

Ilyen volt egy család első iskolai napja egy részeg sofőr miatt.

Cookta - 2022.05.16.
A gyászoló édesanya gyermekei uzsonnásdobozait csak a sírjukra tudta elvinni

Jennifer Neville-Lake 2015-ben vesztette el három kisgyermekét, mert egy részeg sofőr ittasan nem állt meg a stoptáblánál. Az ontariói háromgyermekes anya úgy küldte el gyermekeit, a kilencéves Danielt; az ötéves Harryt és a kétéves Millyt a nagymamájukhoz, hogy nem tudta, soha többé nem térnek vissza – írja a Harmonikum.

Az ittasan vezető Marco Muzzo a Daily Mail szerint egy Miamiban tartott legénybúcsúról távozott, és a vérében a megengedett határérték kétszerese fölött volt az alkoholszint – írja a Daily Mail. 2016-ban bűnösnek vallotta magát.

A gyászoló édesanya kampányokat indított, hogy felhívja a figyelmet az ittas vezetés ellen. Például egy szívszorító fotót posztolt, amelyen gyermekei uzsonnásdobozai a sírjuk tetején pihennek. 

Objektum doboz

8. osztályos. 4. osztályos 2. osztályos. Vagy inkább csak lehetnének!
Ezek lettek volna a 2015-ös tanév uzsonnástáskái. A fiúk vitték volna az iskolába az uzsonnás táskájukat, Milly pedig vitte volna a sajátját a zeneórára, azokon a péntekeken, amikor a délutánt a nagyapjával tölti.
A családunk első iskolai napja egy részeg sofőr miatt.

Jennifer azért próbálja felhívni a figyelmet az ittas vezetésre, hogy más szülőknek ne kelljen átélniük ezt az életre szóló fájdalmat. Reméli, hogy ez a fotó érzelmeket ébreszt minden emberben, akit elér, és arra kéri őket, hogy mindig felelősen cselekedjenek.

“A döntéseid tettekké válnak, amelyeknek következményei vannak.  Soha többé nem láthatom őket, nem lehetek velük, nem élvezhetem a társaságukat, nem ünnepelhetek, sírhatok, tanulhatok, fejlődhetek a gyermekeimmel együtt, mert egy másik felnőtt úgy döntött, hogy részegen vezet.”

Azt is elmondta, hogy akkoriban nem tudta elhinni, hogy elvesztette az összes gyermekét, és már nincs értelme az életüknek.

“A nagyszülők feladata volt a gyerekek hazaszállítása. Késésben voltak, én pedig kezdtem bosszankodni” – mondta Jennifer akkoriban az ABC Newsnak. “De amikor eljött az 5 óra, azt gondoltam: ‘Ez tényleg késő már. Próbáltam hívni a telefonjukat, de nem vették fel. Bekapcsoltam a híreket, megláttam a balesetet, és azt mondtam: “Ez az én furgonom.”

Objektum doboz

A balesetet csak Jennifer édesanyja, Neriza Neville élte túl. “Emlékszem, azt mondtam az orvosnak: ‘Az összes gyermekem? Az összes gyermekem meghalt? Ez nem lehet igaz” – mondta Jennifer akkoriban a hírügynökségnek. “Az életünknek nagyjából vége, mert az egész családunkat elvették.”

Marco Muzzo volt az ittas sofőr, aki a másik autót vezette, amikor nekiütközött Jennifer családjának, megölve három gyermekét és apját. Pusztán csak 10 év börtönre ítélték.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.