Írd be, mit keresel:

Végleg kivonul a McDonald’s Oroszországból

A cég hétfőn jelentette be, hogy eladja mind a 850 oroszországi éttermét.

Cookta - 2022.05.17.
Végleg kivonul a McDonald’s Oroszországból

Március elején átmenetileg bezártak a gyorsétteremlánc éttermei Oroszországban, de az alkalmazottak továbbra is kaptak fizetést.

Chris Kempczinski vezérigazgató elmondta, nehéz volt meghozniuk a döntés, de továbbra is prioritásnak tartják, hogy a 62 000 helyi alkalmazott megkapja a fizetését, amíg az eladás le nem zárul, valamint "bármely potenciális vevőnél a jövőben is legyen munkájuk".

Tavaly Oroszország és Ukrajna a McDonald's globális értékesítésének mintegy 9%-át tette ki. A lánc 108 ukrajnai étterme az orosz invázió miatt továbbra is zárva van, de a vállalat teljes fizetést ad az összes ottani alkalmazottjának.

A McDonald's volt az első amerikai gyorsétterem, amely az 1991-ben az összeomló Szovjetunióban nyitotta meg üzletét.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.