Írd be, mit keresel:

Forrtak az indulatok a Konyhafőnök adásában: “Nincs agya a nőnek!”

A páros feladat nem mindenkiből a legjobbat hozta ki.

Cookta - 2022.05.21.
Forrtak az indulatok a Konyhafőnök adásában: “Nincs agya a nőnek!”

A Konyhafőnök csütörtöki adásában páros főzésre került sor, ahol Maier Anikó és Alföldy Anna került többek között egy csapatba. A párosoknak ázsai iheltésű fogásokkal kellett volna lenyűgözni a zsűrit, ám a két versenyző már az első pillanattól kezdve nem szimpatizált egymással. Szinte folyamatosan ellent mondtak egymásnak, többször vitába keveredtek főzés közben, ráadásul nagyon rendetlenül dolgoztak. Ezt meg is elégelte Rácz Jenő, aki odament a csapathoz, és nemes egyszerűséggel lesöpört minden hozzávalót, ami a pulton volt.

Objektum doboz

Majdnem minden zöldségalapanyag kellene, és az Anikó azt mondta, nem, nem kell. És ő nem gondolkozik, nincs agya a nőnek! Elpattant az agyam

– mondta Anna, aki a pult széléről figyelte a történéseket. A nagy stressz miatt el is sírta magát, úgy kiabált versenytársával.

Ha ez nem lenne elég, még a zsűri előtt, az értékelésnél is hajba kaptak, ahol mentoruk elmondta nekik, ha így folytatják, ki fognak esni a versenyből.

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.