Írd be, mit keresel:

Megoldás, mellyel eltüntetheted a szem alatti karikákat

Néhány évtizede még elképzelhetetlen volt, hogy egy rövidke beavatkozással eltüntethessük a szem alatti karikákat. A smink bár átmenetileg megoldhatja a problémákat, de tartós eredményt nem várhatunk a használatával.
Cookta - 2022.10.21.
Megoldás, mellyel eltüntetheted a szem alatti karikákat

A sötét szem alatti árkok és karikák arcunkat fáradtnak és betegnek mutatják, a hialuronsavas arc- és ráncfeltöltés segítségével azonban visszatérnek a fiatalos, üde vonások. Akár smink nélkül is magabiztosan léphetünk ki az utcára, nem kell többé a korrektorral bajlódni.

Mitől lehet karikás a szem?

A szem alatti karikák, sötét árkok kialakulásának több oka is lehet. Aki meglátja ezeket az arcvonásokat, elsőként arra gondol, hogy fáradtság, kialvatlanság okozza. Ennél azonban árnyaltabb a helyzet. A szem alatt lévő bőrterület a legvékonyabb és legérzékenyebb a testünkön. 

Az Aesthetica Orvosi Központban elérhető arcfeltöltésről lesz a következőkben szó. A munkatársak szerint az alváshiány csak egy a szemek alatti sötét karikák megjelenésének kiváltó okai közül – bármely okból is alakul ki a fáradt tekintet, a kezelés tökéletesen megoldja a problémát.

A szemkörnyéki apró ráncok, karikák kialakulásának okai között szerepelhet az öregedés, az örökletesség, a stressz, a vashiány, a pajzsmirigy probléma vagy akár az allergiás tünet. A külső tünetek megszüntetésére alkalmas pár perces kezelés segítségével természetes hatást érhetünk el.

Arc- és ráncfeltöltés egyszerűen

Úgy tüntetheted el a szem alatti karikákat, mimikai ráncokat, hogy közben egyáltalán nem kell attól tartani, hogy hosszú felépülési idő vár rád, hiszen a hialuronsavas arc- és ráncfeltöltés gyors és egyszerű kezelés. A 10-15 perces beavatkozás kockázatmentes, mivel a hialuronsav az emberi szervezetben természetes módon is megtalálható. 

A tapasztalt orvos-esztétikai szakemberek az összhatást és a harmóniát figyelembe véve, személyre szabottan végzik el a beavatkozást. A kezelés előtt megbeszélitek, milyen eredményre vágysz, és ehhez milyen típusú, mennyiségű beavatkozásra van szükség. 

A kezelés menete 

Biztosíthatunk, hogy a hialuronsavas arc- és ráncfeltöltés jó lehetőség az arcprofil harmonizálására vagy az arc fiatalítására, és egyben a szem alatti karikák eltüntetésére. A kezelés szinte fájdalommentes, mivel a bőr alá befecskendezett hialuronsavas keverékbe fájdalomcsillapító lidocain is kerül. A töltőanyag bevitele személyre szabott, hiszen az eltérő technikák más és más bőrmélységbe juttatják az anyagot, függően az elérni kívánt eredménytől és a bőr állapotától.

Az eljárás alatt a plasztikai sebész nagyon vékony tűvel dolgozik, a hialuronsavat a fertőtlenített bőr alá fecskendezi, majd masszírozással oszlatja el az anyagot. A kezelés végeztével előfordulhat a bőrön duzzanat, bőrpír vagy némi véraláfutás, mely tünetek néhány napon belül elmúlnak. A hideg pakolás segíthet ezek gyorsabb megszüntetésében. A beavatkozást követő 24 órában az erős artikulációt kerülni kell. Vágjunk bele, megéri!

Diéták

Ajánlott cikkek

Top cikkek

TRÜKKÖZZ A KONYHÁBAN!

Szezonális ötletek

Sütemények

Palacsinta @csokibolondoknak Palacsinta @csokibolondoknak
2016.05.01.
A palacsinta ezer és egy változatban készülhet, de az egyik legnagyobb kedvenc minden bizonnyal a csokis. Lehet kakaós, csokikrémes, nutellás, csokiszósszal meglocsolt, mindegyik favorit. Mi most a palacsintatésztát csokiztuk össze.Egy apró ötlet csupán a liszt egy részét kakaóporral kiváltani, mégis hihetetlenül illatos és finom, intenzíven csokis élményben lehet részünk. Szerencsére a tészta tulajdonságai nem nagyon változnak, a sütésnél nem kell jobban figyelni.